Λέικερς: Αμφίβολος για το Game 4 με Σανς ο Κάλντγουελ-Πόουπ

Λέικερς: Αμφίβολος για το Game 4 με Σανς ο Κάλντγουελ-Πόουπ

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Αμφίβολος για το Game 4 με Σανς ο Κάλντγουελ-Πόουπ

bet365

O Kεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ έχει πρόβλημα στο γόνατο και οι Λέικερς δεν ξέρουν ακόμα αν θα τον έχουν στο Game 4 (22:30, 30/5) με τους Σανς.

Οι Λέικερς βρίσκονται στο 2-1 κόντρα στους Σανς, ωστόσο στο Game 3 ο Κάλντγουελ-Πόουπ αποχώρησε στην τρίτη περίοδο με πρόβλημα στο γόνατο. Η κατάσταση του έχει βελτιωθεί και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε ζημιά στο αριστερό γόνατο. Θα αξιολογείται μέρα με τη μέρα.

To Game 4 της σειράς θα γίνει αύριο στο Λος Άντζελες και ακόμα δεν είναι σίγουρα αν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια των λιμνάνθρωπων ο KCP για να κάνουν το 3-1 στη σειρά και να αγγίξουν την πρόκριση.

Στη σειρά με το Φοίνιξ μετρά 4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ σουτάρει με το τραγικό 4.8% στα τρίποντα. Πέρυσι στους τελικούς ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του και αποτέλεσε ένα από τα... κλειδιά του Βόγκελ για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέλτικς - Νετς 123-119: Ο Τέιτουμ έβαλε 50 και η Βοστώνη είναι... ζωντανή! (vid)

Μάβερικς - Κλίπερς 108-118: Απάντησαν με break οι Λέοναρντ-Τζορτζ! (vid)

Tσαμπουκάς ανάμεσα σε Ντόντσιτς και Μπέβερλι! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα