ΝΒΑ: Τι έκαναν μεταξύ τους οι μονομάχοι του play in τουρνουά! (vids)

ΝΒΑ: Τι έκαναν μεταξύ τους οι μονομάχοι του play in τουρνουά! (vids)

bet365

Το play in τουρνουά θα ξεκινήσει την Τετάρτη τα ξημερώματα και το gazzetta.gr συγκέντρωσε τα αποτελέσματα που είχαν μεταξύ τους τη φετινή σεζόν οι μονομάχοι.

Πριν ξεκινήσουν τα playoffs του ΝΒΑ, υπάρχει μια τελευταία... πίστα. Το play in τουρνουά ξεκινά τα ξημερώματα της Τετάρτης και εκεί τέσσερις ομάδες από Ανατολή και τέσσερις από Δύση θα παλέψουν για τα 4 εισιτήρια που αναζητούν κάτοχο για την πρόκριση στην postseason

Οι Λέικερς θα κοντραριστούν με τους Ουόριορς με πλεονέκτημα έδρας σε ένα ματς και όποιος επικρατήσει θα προκριθεί στα playoffs και θα αντιμετωπίσει τους Σανς.

Ο χαμένος της μάχης θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Γκρίζλις-Σπερς και όποιος υποτάξει τον αντίπαλο του, θα αντιμετωπίσει τη Γιούτα στα playoffs

Αντίστοιχα το ίδιο θα γίνει με Σέλτικς και Ουίζαρντς, με τον νικητή να προκρίνεται στα playoffs και τον χαμένο να έχει μια ακόμα ευκαιρία, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του ζευγαριού Πέισερς-Χόρνετς.

O νικητής του Σέλτικς-Ουίζαρντς θα παίξει κόντρα στους Νετς των Ίρβινγκ-Ντουράντ-Χάρντεν, ενώ ο 8ος που θα βγει από το τουρνουά θα πέσει πάνω στους Σίξερς.

Το gazzetta.gr στέκεται στα αποτελέσματα των μονομάχων στο πρώτο στάδιο του play in tournament.

Προβάδισμα για Λέικερς, Γκρίζλις, Σέλτικς και Πέισερς

Ουόριορς έχουν νικήσει σε ένα εκ των τριών φετινών ματς κόντρα στους Λέικερς και αυτό ήρθε στην έδρα των πρωταθλητών (115-113). Οι λιμνάνθρωποι επικράτησαν μια φορά εκτός έδρας (128-97) και άλλη μια στο LA.

Στο πρώτο συναπάντημα των Γκρίζλις με τους Σπερς στην έδρα του Μέμφις, οι αρκούδες ηττήθηκαν με 131-119. Όμως οι Γκρίζλις πήραν τα δύο επόμενα στο Σαν Αντόνιο με 129-112 και 133-102.

Οι Σέλτικς επικράτησαν εντός έδρας με 116-107 των Ουίζαρντς στο πρώτο φετινό ματς, η Ουάσινγκτον απάντησε με 104-91 στην πρωτεούσα, όμως τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι Κέλτες (111-110).

Οι Πέισερς έπαιξαν εντός τις δύο πρώτες αναμετρήσεις με Χόρνετς και είχαν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα (108-105 και 116-106 ), ενώ μέσα στη Σάρλοτ επικράτησε η Ιντιάνα με 114-97.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρι: Έχετε αντιληφθεί τι αδιανόητη σεζόν κάνει; (pics & vids)

Ίρβινγκ: Έγραψε ιστορία και μπήκε στο club του 50-40-90! (pic)

ΛεΜπρόν: «Έχω 17 σεζόν με 25 πόντους μ.ο, αλλά δεν είμαι εκ των κορυφαίων σκόρερ ever;» (pic)

 

NBA Τελευταία Νέα