ΝΒΑ: Ο Κέβιν Λοβ δεν πήρε ούτε σουτ κόντρα στους Ουίζαρντς! (pic)

Gazzetta team
ΝΒΑ: Ο Κέβιν Λοβ δεν πήρε ούτε σουτ κόντρα στους Ουίζαρντς! (pic)

bet365

Ο Κέβιν Λοβ έμεινε στο παρκέ 22' κόντρα στους Ουίζαρντς δίχως να σουτάρει ούτε μια φορά!

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης 27/4, ο διαιτητής της αναμέτρησης των Καβαλίερς με τους Ράπτορς έδωσε την μπάλα στον Κέβιν Λοβ για την επαναφορά όμως εκείνος την πέταξε με ένα χτύπημα, δίνοντας την ευκαιρία στους Καναδούς να ευστοχήσουν σε τρίποντο, μένοντας στη βασική γραμμή να κοιτάζει!

Κόντρα στους Ουίζαρντς, ο 33χρονος φόργουορντ κατέβασε 10 ριμπάουντ όμως δεν πήρε ούτε σουτ στα 22 λεπτά που έμεινε στο παρκέ για τους Καβαλίερς που μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες και επτά στους τελευταίους οκτώ εντός έδρας αγώνες τους!

«Τα πράγματα απόψε ήταν διαφορετικά... Χρειαζόμαστε τον Κέβιν να πάρει σουτ, από τη στιγμή που αποτελεί σημείο αναφοράς στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας», εξήγησε σχετικά ο κόουτς των Καβς, J.B. Μπίκερσταφ.

Συνέχισε, δε λέγοντας: «Φυσικά, πρέπει να βρούμε τρόπο να τον βάλουμε ξανά στην επίθεσή μας».

Παρεμπιπτόντως, φέτος ο Λοβ μετράει 10.9 πόντους με 80.5% στις βολές, 38.6% στα σουτ εντός πεδιάς και 31.9% στο τρίποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα