Ο Ρόουζ αναγεννάται και κλείνει το στόμα του πρώην προπονητή του! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο Ρόουζ αναγεννάται και κλείνει το στόμα του πρώην προπονητή του! (pic)

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ είναι εξαιρετικός, ειδικά στα τελευταία ματς με την Νέα Υόρκη και απαντά και στον πρώην προπονητή του στους Πίστονς.

Αυτά που έχει περάσει ο Ντέρικ Ρόουζ, τα έχουν περάσει ελάχιστοι στο ΝΒΑ. Ο νεότερος MVP της λίγκας έχει παλέψει με όλους του, τους δαίμονες, είδε το κορμί του να διαλύεται και το μάζεψε από την αρχή και δεν έβαλε ποτέ φρένο στην ψυχή του.

Ο D-Rose ήθελε και πάλι τον ανταγωνισμό, ήθελε και πάλι την αδρεναλίνη των playoffs και κατάλαβε ότι πλέον μπορεί να το έχει. Μέσα από τους Τίμπεργουλβς και τους Πίστονς βρήκε τον εαυτό του, ανέβηκε ένα ένα όλα τα σκαλιά και όταν ένιωσε έτοιμος ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω. Μπορεί να πήγαιναν κάπου πιο σίγουρα, αλλά εκείνος εμπιστεύτηκε τον εαυτό του και τον Τομ Θίμποντο, βρέθηκε στο πλευρό του και πολύ καλά έκανε.

Οι Νικς έγιναν η ομάδα του και όλοι μαζί έχουν φτιάξει ένα σύνολο πέρα από κάθε φαντασία. Έκαναν ένα σερί που θύμισε παλιές ένδοξες εποχές, είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο Ρόουζ, αφού ξεπέρασε την ατυχία με τον κορονοϊό, δείχνει καλύτερα από ποτέ. Στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει 20,2 πόντους, 5,2 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ, με 60,9% στα σουτ και φυσικά χαρίζοντας την πολύτιμη εμπειρία του σε ένα σύνολο που την έχει ανάγκη, όσο τίποτα.

Γι' αυτό τον επέλεξε ο προπονητής του, αυτό δίνει στην ομάδα του και την μεγάλη διαφορά θα την κάνει στο επόμενο βήμα και τα playoffs. Πάντως, με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να «απαντήσει» και στον Ντουέιν Κέισι. Ο προπονητής των Πίστονς, όταν ο Ρόουζ ζήτησε να γίνει ανταλλαγή στους Νικς για να κυνηγήσει τα playoffs, ο Κέισι του είπε ότι έχει ίδιες πιθανότητες στο Ντιτρόιτ, όσες και στην Νέα Υόρκη.

Οι Νικς είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και οι Πίστονς στην 14η, με τις πιθανότητες τελικά να μην έχουν καμία σχέση.

Ο Ρόουζ ξέρει καλά το ΝΒΑ και από την καλή πλευρά και από την ανάποδη. Λίγα πράγματα τον φοβίζουν και αυτό φαίνεται. Στην Νέα Υόρκη και με την πορεία που κάνουν οι Νικς μπορεί να λάμψει και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό είναι ένα μοναδικό κέρδος για εκείνον και το παιχνίδι το ίδιο. Η ανυπομονησία είναι τεράστια.

Before Derrick Rose went to New York, Pistons coach Dwane Casey tried to keep him in Detroit by saying, “You may have a...

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα