Σανς: Χρειάστηκαν 14 χρόνια και τον Κρις Πολ, για να πρωταγωνιστήσουν! (pics & vid)

Σανς: Χρειάστηκαν 14 χρόνια και τον Κρις Πολ, για να πρωταγωνιστήσουν! (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
Σανς: Χρειάστηκαν 14 χρόνια και τον Κρις Πολ, για να πρωταγωνιστήσουν! (pics & vid)

bet365

Οι Σανς σταμάτησαν το εντυπωσιακό σερί των Νικς και πλέον θυμίζουν την ομάδα του Νας, 14 χρόνια πριν.

Οι Σανς ξεκίνησαν από τον πάτο, κανένας δεν τους πίστευε, αλλά κατάφεραν να ανέβουν ένα ένα όλα τα σκαλιά. Η έλευση του Κρις Πολ, πραγματικά άλλαξε την ιστορία για την ομάδα του Φοίνιξ και πλέον είναι σε μια θέση που είχαν πολλά χρόνια να βρεθούν.

Το χθεσινό βράδυ νίκησαν τους εντυπωσιακούς Νικς με 118-110, σταμάτησαν το σερί τους και έφεραν τους αυτούς, σε μια θέση που θυμίζει το μακρινό και ένδοξο παρελθόν τους. Είναι στο 70,5% σε ποσοστό νικών, κάτι που έχει να συμβεί από το 2007, όταν πρωταγωνιστούσε ο Στιβ Νας. Παράλληλα, έχουν βάλει πλώρη να τελειώσουν την σεζόν στην 2η θέση της βαθμολογίας του ΝΒΑ, κάτι που και πάλι έχει να συμβεί 14 χρόνια.

The Phoenix Suns' current .705 win percentage is their highest since 2007. They are also on track to finish the season with the 2nd best record in the league, which they also haven't done since 2007.

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Οι αριθμοί μερικές φορές μπορούν να δείξουν πόσο εντυπωσιακή μπορεί να είναι μια ομάδα. Πριν από δύο χρόνια, οι Σανς είχαν ρεκόρ 19-63 σε όλη την σεζόν και φέτος είναι στο 43-18. H αλλαγή είναι τεράστια, είναι εντυπωσιακή και όσο και να θέλουμε να το αγνοήσουμε έχει ονοματεπώνυμο. Αυτό είναι Κρις Πολ. Όσες φορές και να το γράψουμε δεν χάνει την αξία του.

Ο CP3 είναι η αναβάθμιση μιας ολόκληρης ομάδας, ενός ολόκληρου οργανισμού και ό,τι κάνει στο παρκέ είναι εντυπωσιακό. Να πασάρει σαν να είναι μια μηχανή, που δεν κάνει λάθος, να οργανώνει, να σκοράρει πραγματικά απίθανα καλάθια, να δίνει την εμπειρία που χρειάζεται μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Κρις Πολ τα κάνει όλα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 21,2 πόντους, 8,6 ασιστ, 5,4 ριμπάουντ, 53% στα σουτ, 51% στα τρίποντα, 90% στις βολές, δίχως να βάλουμε στην εξίσωση ότι περνάει όλο το παιχνίδι από τα χέρια του και τα λάθη που κάνει είναι ελάχιστα. Κόντρα στους Νικς έδειξε για ακόμα μια φορά γιατί υποκλίνεται όλο το ΝΒΑ στο ταλέντο του. Είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 μπλοκ και δύο τρίποντα, που σκότωσαν τους αντιπάλους του.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα