Ντόναλντ Τραμπ: Αποκάλεσε ρατσιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (pic)

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκάλεσε ρατσιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (pic)

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκάλεσε ρατσιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (pic)

bet365

Ο Ντόναλντ Τραμπ χτύπησε ξανά! O πρώην Πρόεδρος, με ανακοίνωση του, επιτέθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς χαρακτηρίζοντάς τον ως «ρατσιστή» και έναν άνθρωπο που «δεν κάνει τίποτα για να ενώσει τη χώρα»!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα... πληρώνει για καιρό το tweet που ανέβασε και ζητούσε την τιμωρία ενός ακόμη αστυνομικού. Θέση στη λίστα των επικριτών του πήρε και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χαρακτήρισε τον ΛεΜπρόν ως «ρατσιστή»! Και πως δεν κάνει τίποτα για να κρατήσει ενωμένη τη χώρα!

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα πρέπει να ασχολείται με το μπάσκετ, παρά να συμβάλει στην καταστροφή του ΝΒΑ», ανέφερε ο Τραμπ, κάτι που έχει πει και στο παρελθόν. Και συνέχισε: «Τα ρατσιστικά ξεσπάσματά του είναι διαιρετικά, άσχημα, προσβλητικά και μειωτικά. Μπορεί να είναι ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας, αλλά δεν κάνει τίποτα για να ενώσει αυτή τη χώρα».

Ο Τζέιμς - μετά την απόφαση της καταδίκης του αστυνομικού Ντέρεκ Σόβιν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ - ανέβασε ένα tweet με τη φωτογραφία ενός άλλου αστυνομικού, του Νίκολας Ριάρντον, ο οποίος πυροβόλησε την 16χρονη Μα'Κία Μπράιαντ, γράφοντας «Είσαι ο επόμενος». Λίγες ώρες μετά, το κατέβασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα