ΝΒΑ: Απίθανοι Πέλικανς, νίκες για Σπερς και Μπουλς (vids)

ΝΒΑ: Απίθανοι Πέλικανς, νίκες για Σπερς και Μπουλς (vids)

bet365

Οι Πέλικανς σταμάτησαν στους 135 πόντους απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ. Με νίκες συνέχισαν οι Σικάγο Μπουλς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέναντι σε Σάρλοτ και Ντιτρόιτ, αντίστοιχα!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατηθούν στις θέσεις του play-in τουρνουά. Επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς με 106-91 και βρίσκονται στην 9η θέση της Δύσης. Ο Ντέρικ Ουάιτ μέτρησε 26 πόντους και ο Λόνι Ουόκερ πρόσθεσε 18.

Για τους Πίστονς, ο Τζος Τζάκσον είχε 29 πόντους.

ΜΑΤΖΙΚ - ΠΕΛΙΚΑΝΣ 100-135

Ο Μπράντον Ίνγκραμ και ο Ζάιον Ουίλιαμσον συνδυάστηκαν για 52 πόντους (29 και 23, αντίστοιχα) και οι Πέλικανς (12/28 τρίποντα) δεν δυσκολεύτηκαν να διαλύσουν τους Ορλάντο Μάτζικ. Πάντως, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης υπολείπεται τριών νικών από την τελευταία θέση που οδηγεί στο play-in τουρνουά!

ΜΠΟΥΛΣ - ΧΟΡΝΕΤΣ 108-91

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 18 πόντους και 16 ριμπάουντ στην επικράτηση των Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι στην τελική ευθεία παλεύουν για να μπουν στο play-in τουρνουά. Εκεί που βρίσκονται, αυτή τη στιγμή, οι Σάρλοτ Χόρνετς, οι οποίοι υποχώρησαν στην 8η θέση της Ανατολής.

Άστοχος ήταν ο Τέρι Ροζίερ με 5/15 σουτ και 11 πόντους, ενώ ο Ντεβόντε Γκρέιαμ μέτρησε 16 πόντους για τους Χόρνετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα