Κερ για ανταλλαγές: «Μόνο Γιάννης, Κάρι και ΛεΜπρον είναι απλησίαστοι» (pic)

Αντωνία Σπανού
Κερ για ανταλλαγές: «Μόνο Γιάννης, Κάρι και ΛεΜπρον είναι απλησίαστοι» (pic)

bet365

Ο Στιβ Κερ παραδέχτηκε ότι όλη του η ομάδα είναι διαθέσιμη προς ανταλλαγή, ενώ τόνισε ότι μόνο οι Γιάννης, Κάρι και ΛεΜπρον δεν αγγίζονται.

Οι Ουόριορς φέτος παλεύουν για μια θέση στα playoffs παίζοντας χωρίς τον έναν σταρ τους. Ο Κάρι τους τραβάει μόνος του, ενώ ο σχεδιασμός είχε και τον Τόμπσον δίπλα του, αλλά στάθηκε άτυχος.

Ο Στιβ Κερ πάντως έκανε δηλώσεις και έδειξε τις προθέσεις τους για την νέα σεζόν. Όταν ρωτήθηκε αν ο Ουάισμαν θα είναι διαθέσιμος για ανταλλαγή ήταν ξεκάθαρος. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός είναι το Νο.2 του φετινού ντραφτ, που όμως έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και έπαιξε ελάχιστα.

«Πόσοι παίκτες δεν αγγίζονται στο ΝΒΑ; Ο ΛεΜπρον, ο Στεφ και ο Γιάννης; Αυτοί. Όλοι οι άλλοι μπορούν να ανταλλαχθούν».

Ο Κερ σίγουρα δεν είναι ο GM της ομάδας του, αλλά έχει άποψη και την λέει. Όταν λέει ότι μόνο ο Κάρι δεν ανταλλάσσεται αφήνει όλα τα άλλα ονόματα ανοιχτά. Ουάισμαν, Τόμπσον, Γκιριν... Σίγουρα οι Ουόριορς δεν θα κάτσουν πολύ καιρό ακόμα να παλεύουν και να μην άνουν πρωταθλητισμό. Η ομάδα έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και σύντομα θα θελήσει να γυρίσει εκεί. Πως θα το κάνει αυτό, θα έχει ενδιαφέρον.

 

NBA Τελευταία Νέα