ΝΒΑ: Οι Νικς θέλουν τον Μάικ Τζέιμς!

ΝΒΑ: Οι Νικς θέλουν τον Μάικ Τζέιμς!

ΝΒΑ: Οι Νικς θέλουν τον Μάικ Τζέιμς!

bet365

Οι Νικς έχουν μια κενή θέση στο ρόστερ τους και όπως αναφέρει η New York Post, εξετάζουν την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς!

Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει εκτός ομάδας από τις 29/3 κατόπιν εισήγησης του Δημήτρη Ιτούδη κι ενώ μεσολάβησε το τελευταίο… επεισόδιο στις σχέσεις του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αγώνα με την Ούνικς.

Ο Ιτούδης είχε καλέσει timeout μόλις στο τρίτο λεπτό και στη συνέχεια άνοιξε διάλογο με τον Τζέιμς, ο οποίος δεν πέρασε ξανά στο παρκέ.

Μάλιστα ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε επί του θέματος στη συνέντευξη Τύπου υπενθυμίζοντας τις αρχές και την ηθική του ενώ ο Αμερικανός σχολίασε σχετικά στο Twitter πως «ανυπομονώ να αποσυρθώ, μέχρι τότε συνεχίστε τα καραγκιοζιλίκια»!

Όπως αναφέρει, λοιπόν η New York Post, οι Νικς θέλουν να ενισχυθούν στην περιφέρεια έχοντας μια κενή θέση στο ρόστερ έπειτα από την αποδέσμευση του Τζον Χένσον, κοιτάζοντας περιπτώσεις γκαρντ αντί για ψηλό.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως στόχος των Νεοϋορκέζων είναι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος φέτος μετράει 19.3 πόντους και 4.7 ασίστ σε 27 αγώνες στην EuroLeague!

Παρεμπιπτόντως, οι τρεις πόιντ γκαρντ των Νικς, Έλφριντ Πέιτον, Ντέρικ Ρόουζ και Φρανκ Ντιλικινα βγαίνουν στην αγορά των free agents αυτό το καλοκαίρι.

Επίσης ο Τζέιμς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ ως το 2023.

 

NBA Τελευταία Νέα