Ο Μακ έπαιξε στο «Mamba Out» του Κόμπι και αναπολεί τα όσα έζησε! (vid)

Gazzetta team
Ο Μακ έπαιξε στο «Mamba Out» του Κόμπι και αναπολεί τα όσα έζησε! (vid)

bet365

Ο Σέλβιν Μακ αντιμετώπισε τον Κόμπι Μπράιαντ στο τελευταίο ματς της καριέρας του και στάθηκε σε όσα έζησε εκείνο το βράδυ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων μαζί με την κορούλα του, Τζίτζι, όμως κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα πρόσφερε στο άθλημα που λάτρευε.

Ο Black Μamba έδωσε και την ψυχή του για το μπάσκετ και το αγάπησε παράφορα, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο πως δεν πρέπει να τα παρατά ποτέ και να παλεύει να πετύχει σε αυτό που είναι φτιαγμένος να κάνει.

Τον Κόμπι θα τον έχουμε για πάντα στην καρδιά μας για όλα αυτά που πρέσβευε και τα μαγικά που έκανε στο παρκέ με τόσο τέλειο, όμορφο, μπασκετικό, γλυκό τρόπο. Και δεν γίνεται να ξεχάσεις αποθεωτική βραδιά στο «STAPLES Center», στις 13 Απριλίου του 2016, όπου έβαλε 60 πόντους.

Στο ματς εκείνο τον αντιμετώπισε ο Σέλβιν Μακ που ήταν βασικός point guard των Τζαζ. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στο Athletic για την ξεχωριστή βραδιά του Black Mamba και τόνισε πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή του.

«Η αύρα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Ήταν κάτι που δεν είχα συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Όλα ήταν για τον Κόμπι. Όλα! Υπήρξαν φάσεις που ο δρόμος για το καλάθι ήταν ανοικτός, αλλά προτιμούσαν να γυρίσουν την μπάλα για να καταλήξει σε αυτόν. Εμείς δεν τον αφήσαμε να σκοράρει. Πολλοί νομίζουν ότι δεν παίξαμε άμυνα, αλλά δεν ήταν έτσι. Παίξαμε σκληρά. Απλά έβαλε μερικά απίθανα καλάθια. Ήταν ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών κι άφησε ό,τι είχε και δεν είχε στο παρκέ. Εμείς παίξαμε σκληρά, αλλά μερικές φορές δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

«Για μένα, είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Τον έχω πιο μπροστά από τον Τζόρνταν και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Αυτόν έβλεπα μεγαλώνοντας. Τον είχα ως πρότυπο. Προφανώς, το παιχνίδι μου δεν έχει καμία σχέση μαζί του, αλλά λάτρευα να τον βλέπω. Οπότε ήθελα πολύ να έχω παπούτσια του ή μία υπογραφή του. Οπότε τον πλησίασα κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον ρώτησα αν μπορώ να του δώσω τα παπούτσια μου για να τα υπογράψει. Απάντησε με χαμόγελο και μου είπε “εννοείται, στείλε τα παπούτσια σου μετά”. Ακολούθησε χαμός, είδατε όλοι τι έγινε. Δύο εβδομάδες μετά, τα παπούτσια μου ήταν στο σπίτι μου με την υπογραφή του Κόμπι Μπράιαντ».

 

NBA Τελευταία Νέα