Κόμπι: Όταν φώναξε «Mamba Out» με 60 πόντους! (pics & vids)

Κόμπι: Όταν φώναξε «Mamba Out» με 60 πόντους! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Κόμπι: Όταν φώναξε «Mamba Out» με 60 πόντους! (pics & vids)

bet365

Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια, ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ αποχαιρετούσε το αγαπημένο του μπάσκετ, βάζοντας 60 πόντους στο τελευταίο του ματς κόντρα στους Τζαζ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων μαζί με την κορούλα του, Τζίτζι, όμως κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα πρόσφερε στο άθλημα που λάτρευε.

Ο Black Μamba έδωσε και την ψυχή του για το μπάσκετ και το αγάπησε παράφορα, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο πως δεν πρέπει να τα παρατά ποτέ και να παλεύει να πετύχει σε αυτό που είναι φτιαγμένος να κάνει.

Τον Κόμπι θα τον έχουμε για πάντα στην καρδιά μας για όλα αυτά που πρέσβευε και τα μαγικά που έκανε στο παρκέ με τόσο τέλειο, όμορφο, μπασκετικό, γλυκό τρόπο. Και δεν γίνεται να ξεχάσεις αποθεωτική βραδιά στο «STAPLES Center», στις 13 Απριλίου του 2016.

Εκείνη την αξέχαστη ημερομηνία ο τεράστιος Black Mamba έδινε την τελευταία του παράσταση, σημειώνοντας 60 πόντους κόντρα στην Γιούτα Τζαζ. Το τελευταίο του ματς δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Λέικερς επικράτησαν με 101-96 και εκείνος «έγραψε» τον κορυφαίο επίλογο σε μια καριέρα γεμάτη από ατομικές, ομαδικές διακρίσεις και πρωταθλήματα.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έπαιξε για 42 λεπτά στο αντίο του και είχε 60 πόντους με 16/29 δίποντα, 6/21 τρίποντα, 10/12 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη.

Μετά το τέλος πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Πριν απο αυτό το ματς μου έλεγαν πάντα να πασάρω τη μπάλα. Εκείνη τη βραδιά μου φώναζαν να σουτάρω.

«Δεν πιστεύω ακόμη πως όλο αυτό έφτασε στο τέλος. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Δεν περιγράφουν οι λέξεις το τι αισθάνομαι για εσάς. Σας αγαπώ! Τι άλλο να πω; Mamba out!» φώναξε και άφησε το μικρόφωνο στο παρκέ..

Ένας θρύλος έλεγε αντίο στο μπάσκετ και το έκανε φτωχότερο. Ένας ασυναγώνιστος αθλητής που έφυγε πολύ γρήγορα από κοντά μας. Τεράστιε Κόμπι λείπεις!

 

NBA Τελευταία Νέα