Ντουράντ: Δεν επιστρέφει ούτε αυτήν την εβδομάδα, κλείνει σχεδόν δύο μήνες εκτός!

Ντουράντ: Δεν επιστρέφει ούτε αυτήν την εβδομάδα, κλείνει σχεδόν δύο μήνες εκτός!

Γιώργος Κούβαρης
Ντουράντ: Δεν επιστρέφει ούτε αυτήν την εβδομάδα, κλείνει σχεδόν δύο μήνες εκτός!

bet365

Παρά μία εβδομάδα δύο μήνες εκτός δράσης θα κλείσει ο Κέβιν Ντουράντ, καθώς δεν... προβλέπεται να επιστρέψει άμεσα σε αγωνιστική δράση.

Ο KD είχε τραυματιστεί στις 13 Φεβρουαρίου έχοντας href="https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/article/1564939/nets-hanoyn-ton-ntoyrant-gia-toylahiston-dyo-mats-logo-traymatismoy-pic" target="_blank">υποστεί τράβηγμα στον μηρό και έκτοτε παραμένει μακριά από τις υποχρεώσεις των Μπρούκλιν Νετς.

Μάλιστα είχε χάσει και στο All Star Game όπου ήταν αρχηγός της μίας ομάδας ενώ όπως είπε ο Στιβ Νας δεν... προβλέπεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ούτε αυτήν την εβδομάδα.

Όπερ και σημαίνει ότι ο href="https://www.gazzetta.gr/tag/ntoyrant-kevin" target="_blank">Ντουράντ θα κλείσει περίπου δύο μήνες στα... πιτς! «Είναι καλύτερα, υπάρχει πρόοδος, αλλά ακόμα χρειάζεται παρακολούθηση και χρόνος μέχρι να επιστρέψει εκεί που πρέπει» ήταν τα λόγια του προπονητή των Μπρούκλιν Νετς για τον σούπερ σταρ της ομάδας και συνέχισε: «Πρέπει να κάνει ακόμα κάποια βήματα. Σίγουρα θα επιστρέψει μαζί μας αλλά δεν θα είναι αυτήν την εβδομάδα».

id="head-0">ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

href="https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/article/1577259/nas-gia-ntoyrant-se-krisimo-simeio-i-apotherapeia-toy-den-tha-itan-exypno-na-taxidepsei" target="_top">Νας για Ντουράντ: «Σε κρίσιμο σημείο η αποθεραπεία του, δεν θα ήταν έξυπνο να ταξιδέψει»

href="https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/article/1576381/oi-mproyklin-nets-einai-apolyto-diahroniko-peirama" target="_blank">Οι Μπρούκλιν Νετς είναι το απόλυτο διαχρονικό... πείραμα!

href="https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/article/1574598/ntoyrant-ektos-gia-mia-i-dyo-evdomades-akomi" target="_blank">Ντουράντ: Εκτός για μία ή δύο εβδομάδες ακόμη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα