Το White Men Can’t Jump έγινε 29 ετών (vid)

Το White Men Can’t Jump έγινε 29 ετών (vid)

bet365

Σαν σήμερα (27/3), πριν από 29 χρόνια, κυκλοφόρησε μια από τις all-time classic ταινίες με την πορτοκαλί μπάλα σε πρώτο πλάνο: Οι Λευκοί Δεν Μπορούν Να Πηδήξουν.

Το μπάσκετ τα έχει όλα. Πάθος, συγκινήσεις, αγωνία, θέαμα, ερμηνείες... Ερμηνείες; Ναι, αν βάλεις μια κάμερα επιτυγχάνεις τη σύζευξη της αγνής διασκέδασης με το ταξίδι της μεγάλης οθόνης. Του κινηματογράφου.

Σε αυτό το σκηνικό θα δεις τον Μάικλ Τζόρνταν να πασάρει στον Μπιλ Μάρεϊ, τον Ρέι Άλεν να παίζει με τον Ντεένζελ Ουάσιγκτον. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Σπάικ Λι, ο Γκας Βαν Σαντ, στον «αγώνα» μετείχε και ο «θείος Όσκαρ».

Λίστα για ταινίες μπάσκετ, λοιπόν χωρίς το White Men Can't Jump δεν γίνεται. Και μόνος ο τίτλος της σε ωθεί να κάτσεις να τη δεις για να καταλάβεις. Με δύο σταρ εν εξελίξει, Γουέσλι Σνάιπς, Γούντι Χάρλεσον, το φιλμ κρατά τη φρεσκάδα και την ταχύτητα των αγώνων μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο!

Ο Μπίλι Χουλ και ο Σίντνεϋ Ντιν αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο τα γήπεδα μπάσκετ του Λος Άντζελες. Το παιχνίδι τους είναι συναρπαστικό, γρήγορο, επικίνδυνο και μερικές φορές αστείο. Στα «μπασίματα» και τα καλάθια είναι αλήθεια ότι οι μαύροι κάνουν θαύματα. Ενώ, όσες φιλότιμες προσπάθειες και να κάνουν οι λευκοί δεν μπορούν να... πηδήξουν! Παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να προσπαθούν!

Μια μοναδική κωμωδία σε σκηνοθεσία Ρον Σέλτον για όσους αγαπούν το μπάσκετ που κυκλοφόρησε σαν σήμερα (27/3), το 1992.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα