Ανανέωση στην κούρσα για τον MVP: Κορυφή για Γιόκιτς, τριάδα ο Γιάννης, απομακρύνεται ο ΛεΜπρον! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ανανέωση στην κούρσα για τον MVP: Κορυφή για Γιόκιτς, τριάδα ο Γιάννης, απομακρύνεται ο ΛεΜπρον! (pic)

bet365

Η κούρσα για τον φετινό ΜVP είναι πιο δύσκολη από ποτέ, με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς και παίκτες να μπαίνουν δυνατά στην διεκδίκηση.

Αυτό που γίνεται φέτος με τον MVP του ΝΒΑ είναι μοναδικό. Πολλοί παίκτες έχουν καταφέρει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και να κοιτούν το βραβείο του πολυτιμότερου με αξιώσεις. Άλλοι το θέλουν πιο πολύ, άλλοι κάνουν την δουλειά τους χωρίς περισπασμούς, αλλά όλοι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η νέα λίστα έχει κάποιες αλλαγές και η «μάχη» είναι πολύ σκληρή.

Στην κορυφή είναι ο Νίκολα Γιόκιτς, που αθόρυβα κάνει μια τρομαχτική σεζόν και το αξίζει. Ακολουθεί ο Λίλαρντ, που και αυτός κουβαλά την ομάδα το, με απίθανες εμφανίσει. Στην τριάδα έχει μπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πως να γίνει αλλιώς. Ο Έλληνας σταρ έχει εκτοξεύσει την απόδοση του, περνάει καλά και κάνει εμφανίσεις αντάξιες του τίτλου που ακόμα κουβάλα. Η θέση που σίγουρα δεν θα αρέσει στον κάτοχο της είναι η 4η.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι εκτός τριάδας και ίσως είναι ο παίκτης που το θέλει πιο επιτακτικά απ' όλους. Ο «Βασιλιάς» θέλει τον τίτλο του πολυτιμότερου, φυσικά παλεύει γι' αυτόν, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα, με τον ανταγωνισμό να μην τον αφήνει να πάρει ανάσα. Στην 5η θέση είναι ο Εμπίντ, που φαίνεται να αδικείται, με την σεζόν που και αυτός κάνει.

Χάρντεν, Ντόντσιτς, Λέοναρντ, Κάρι και Μπάτλερ συμπληρώνουν την 10άδα, με όλους πάντως να είναι στο καλύτερο τους επίπεδο και τον ανταγωνισμό να είναι πιο σκληρός από ποτέ.

 

NBA Τελευταία Νέα