Ο ΛεΜπρον έχει ως στόχο το φετινό MVP και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία (pic & vid)

Ο ΛεΜπρον έχει ως στόχο το φετινό MVP και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ο ΛεΜπρον έχει ως στόχο το φετινό MVP και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία (pic & vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και δεν μπορεί να αρνηθεί ότι σημαίνει πολλά για εκείνον το βραβείο MVP.

Εφές Αναντολού - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια

Ο άσος των Λέικερς ήταν κυρίαρχος κόντρα στους Χόρνετς. Ο ΛεΜπρον βοήθησε την ομάδα του να πάρει ακόμα μια νίκη, έχοντας 37 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ.

Είναι ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με τον βλέμμα στο βραβείο του MVP και κάθε φορά που τον ρωτάνε δεν μπορεί να το αρνηθεί.

«MVP, προσπαθώ κάθε βράδυ να είμαι για την ομάδα μου. Να είμαι διαθέσιμος και να είμαι ο καλύτερος παίκτης στο παρκέ κάθε βράδυ. Θα σήμαινε πολλά να πάρω το φετινό βραβείο. Στην ηλικία μου, με αυτά που κάνω φέτος..».

Είναι ξεκάθαρο ότι απασχολεί τον ΛεΜπρον το ατομικό βραβείο. Το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους, προσπαθεί γι' αυτό και πιστεύει ότι θα βοηθήσει την κληρονομιά του. Βέβαια, φέτος η «μάχη» για το MVP είναι τεράστια με αρκετούς παίκτες να κάνουν τεράστια σεζόν, με την τελική επιλογή να είναι δύσκολη και μάλλον δεν θα είναι και αποδεκτή και από όλους.

Πάντως από τις απαντήσεις που δίνει όλη η ομάδα του, είναι προφανές ότι όλοι δουλεύουν για να είναι χαρούμενος ο ΛεΜπρον και να φτάσει μέχρι το βραβείο του πολυτιμότερου. Μετά τον Κούζμα που σχολίασε ότι θα έπρεπε να έχει 10 MVP και ο Βόγκελ τόνισε το ίδιο. «Είναι ο MVP της λίγκας κατά την γνώμη μου... το κάνει κάθε βράδυ και δεν το αξίζει κανείς τόσο».

Ο «Βασιλιάς» έχει αυτόν τον στόχο και με τον ανταγωνισμό να έχει ξεφύγει, τα πράγματα στο τέλος θα είναι πολύ πιεστικά. Πιστεύει πολύ ότι θα πάρει το βραβείο και αν δεν γίνει αυτό πιθανότατα δεν θα του αρέσει καθόλου.

 

NBA Τελευταία Νέα