Η Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα Κόμπι (pic)

Gazzetta team
Η Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα Κόμπι (pic)

bet365

Η Βανέσα Μπράιαντ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των αστυνομικών που φέρονται να έβγαλαν φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο με τον Κόμπι.

Δικαιώθηκε στο δικαστήριο η Βανέσα Μπράιαντ, αφού πέτυχε δικαστική νίκη και έτσι μπόρεσε να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των Αστυνομικών που έβγαλαν φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο, το οποίο στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι και στην κόρη τους, Tζίτζι.

Η Βανέσα μέσω instagram ανέβασε κομμάτια της αγωγή της κατά του γραφείου του Σερίφη της πολιτείας του Λος Άντζελες και κατονόμασε τους 4 αστυνομικούς που κατηγορούνται πως τράβηξαν φωτογραφίες με τα κινητά τους από το σημείο όπου έπεσε το ελικόπτερο και στοίχισε τη ζωή στα 2 αγαπημένα της πρόσωπα και άλλα 7 άτομα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται για την υπόθεση, η Βανέσα είχε ζητήσει κανείς να μην τραβήξει φωτογραφίες από το σημείο που συνετρίβη του ελικόπτερο, για κάτι που ενημέρωσε και τον Σερίφη. Όμως αυτό δεν έγινε και ένας βοηθός του Σερίφη φέρεται να πήρε περίπου 100 φωτογραφίες, στις οποίες ήταν και τα σώματα των θυμάτων. Μάλιστα κυκλοφόρησαν από κινητό σε κινητό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα