Βανέσα Μπράιαντ: Δικαιώθηκε και πήρε τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών

Βανέσα Μπράιαντ: Δικαιώθηκε και πήρε τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών

bet365

Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε όσον αφορά το αίτημά της να γίνουν γνωστά τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών που τράβηξαν φωτογραφίες στον τόπο του δυστυχήματος και πλέον βρίσκονται στην διάθεσή της.

Όπως είναι γνωστό η Βανέσα Μπράιαντ ήθελε να αποκαλυφθούν τα ονόματα των αστυνομικών οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου και ακολούθως τράβηξαν πολλές φωτογραφίες.

Μάλιστα είχαν μοιραστεί τις φωτογραφίες με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας στο Λος Άντζελες και η Βανέσα είχε ξεκινήσει αγώνα προκειμένου να γίνει άρση του απορρήτου και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους.

Όπερ και εγένετο. Ο δικαστής Τζον Ουόλτερ αποφάσισε τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών να μην μείνουν άλλο κρυφά και πλέον μπορεί η σύζυγος του Κόμπι να τα προσθέσει στην αγωγή της όσον αφορά τα πολιτικά της δικαιώματα.

«Η διαφάνεια προάγει τη λογοδοσία. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την υπόθεση της κυρίας Μπράιαντ σε ανοιχτό δικαστήριο» ήταν τα λόγια του δικηγόρου της. Η Βανέσα Μπράιαντ ζητά αποζημίωση για αμέλεια και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

 

NBA Τελευταία Νέα