Ο Νέιτ ΜακΜίλαν δεν ήθελε να γίνει ο προπονητής των Ατλάντα Χοκς!

Ο Νέιτ ΜακΜίλαν δεν ήθελε να γίνει ο προπονητής των Ατλάντα Χοκς!

Gazzetta team
Ο Νέιτ ΜακΜίλαν δεν ήθελε να γίνει ο προπονητής των Ατλάντα Χοκς!

bet365

Ο Νέιτ ΜακΜίλαν αποδέχτηκε τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή των Ατλάντα Χοκς με διστακτικότητα και αφού μίλησε με τον άνθρωπο που αντικατέστησε, τον Λόιντ Πιρς.

Ο Νέιτ ΜακΜίλαν αναζητούσε άλλη μία ευκαιρία. Πιθανότατα όχι αυτή που έλαβε. Οι Ιντιάνα Πέισερς ανανέωσαν το συμβόλαιό του, δύο εβδομάδες προτού οι Πέισερς αποκλειστούν στα playoffs της «φούσκας». Το αποτέλεσμα έφερε την ακατανόητη απόλυσή του (μετά από 4 σεζόν συνεργασίας). Μία άλλη απομάκρυνση δίχως λογική, έφερε τον ΜακΜίλαν ξανά στο προσκήνιο!

Ο Λόιντ Πιρς απολύθηκε από τον πάγκο των Ατλάντα Χοκς και ο ΜακΜίλαν (βοηθός στους Χοκς) επιλέχθηκε να τον αντικαταστήσει προσωρινά. Ο ίδιος το αποδέχτηκε με διστακτικότητα. Και αφού πρώτα μίλησε με τον Λόιντ και έλαβε, τρόπον τινά, την... ευχή του.

«Η άγρυπνες νύχτες ήδη ξεκίνησαν. Δεν έκλεισα μάτι το προηγούμενο βράδυ», εξήγησε ο ΜακΜίλαν. Και συνέχισε: «Η αρχική σκέψη ήταν πως δεν ήθελα να το κάνω, επειδή αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για εμένα. Δεν ήρθα στους Χοκς γι' αυτό».

Όσο για τη συνομιλία με τον Πιρς; «Μιλήσαμε για την ομάδα και την αλλαγή. Πίστευε πως αυτός δεν θα συνέβαινε, αλλά αισθάνθηκε πως θα μπορούσα να τον αντικαταστήσω και να κάνω καλή δουλειά στην ομάδα».

 

NBA Τελευταία Νέα