Το ΝΒΑ «παρκάρει» πλέον ομάδες και όχι μόνο παίκτες για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό!

Gazzetta team
Το ΝΒΑ «παρκάρει» πλέον ομάδες και όχι μόνο παίκτες για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό!

bet365

To NBA αλλάζει πολιτική όσον αφορά τον κορονοϊό, «παρκάροντας» πλέον ομάδες που ειχαν επαφές με κρούσματα Covid-19 ή και θετικούς στον ιό αντί να απομονώνει μόνο τους παίκτες.

Η λίγκα ανέβαλε τα τρία επόμενα ματς των Γκρίζλις με τους Μπλέιζερς (δυο ματς) και τους Κινγκς ενώ η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στη νέα πολιτική που ακολουθεί πλέον η κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο όσον αφορά τον κορονοϊό.

Σε προηγούμενες περιπτώσεις, το ΝΒΑ έδινε τη δυνατότητα στις ομάδες να απομονώνουν παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες είχαν τη δυνατότητα να παίξουν εφόσον είχαν οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Πλέον το ΝΒΑ θα απομονώνει όλη την ομάδα που μέλος της εκτέθηκε στον κορονοϊό!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED