Φόβοι ότι ο Σεθ Κάρι έχει μεταδώσει τον Covid-19 στους Σίξερς

Φόβοι ότι ο Σεθ Κάρι έχει μεταδώσει τον Covid-19 στους Σίξερς

Αντωνία Σπανού
Φόβοι ότι ο Σεθ Κάρι έχει μεταδώσει τον Covid-19 στους Σίξερς

bet365

Ο Σεθ Κάρι ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, με τον αγώνα να έχει ξεκινήσει και πλέον ο φόβος κυριαρχεί στους Σίξερς.

Το ΝΒΑ βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό, αφού κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στο παιχνίδι μεταξύ Νετς και Σίξερς. Προφανώς οι παίκτες είχαν δώσει τα δείγματα τους, αλλά τα αποτελέσματα των τεστ βγήκαν, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Ο Σεθ Κάρι ήταν θετικός και άμεσα απομακρύνθηκε από την ομάδα του, απομονώθηκε, ενώ αποχώρησε και μόνος του από το γήπεδο. Οι Σίξερς διανυκτέρευσαν στην Νέα Υόρκη, ψάχνουν τις επαφές τους, ενώ φυσικά θα κάνουν όλοι τεστ ξανά την Παρασκευή το πρωί, με την ανησυχία να επικρατεί.

Ο Κάρι ήταν στον πάγκο στα πρώτα αυτά λεπτά, δεν αγωνίστηκε, ενώ φορούσε μάσκα. Κάθισε δίπλα στο assistant coach, Σαμ Κάσελ και τον Εμπίντ.

Ο σέντερ της ομάδας, ο οποίος έχει και έναν γιο τριών μηνών, θα μπει σε ατομική καραντίνα έτσι κι αλλιώς, θα μείνει μακριά από την οικογένεια του, μέχρι να είναι σίγουρος ότι είναι καλά. Οι Σίξερς αγωνίζονται αύριο με τους Νάγκετς, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει αναμονή για τις εξελίξεις.

Κοντά στον Κάρι στον πάγκο βρέθηκε και ο Χάουαρντ, μέχρι να ετοιμαστεί για να μπει στο παιχνίδι, ενώ όπως αναφέρθηκε και παραπάνω πιο κοντά απ' όλους κάθισε ο Εμπίντ. Όταν ο Κάρι αποχώρησε και ο σέντερ και ο assistant coach συνέχισαν να κάθονται στις θέσεις δίπλα από εκείνη που καθόταν.

Όλοι, όπως είναι λογικό, ανησυχούν και άπαντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μέχρι τα νέα τεστ.

 

NBA Τελευταία Νέα