ΝΒΑ: Οι Ρόκετς δεν ανταλλάζουν τον Χάρντεν πριν από την πρεμιέρα! (pic)

ΝΒΑ: Οι Ρόκετς δεν ανταλλάζουν τον Χάρντεν πριν από την πρεμιέρα! (pic)

Gazzetta team
ΝΒΑ: Οι Ρόκετς δεν ανταλλάζουν τον Χάρντεν πριν από την πρεμιέρα! (pic)

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πήρε το… ταλέντο του και συνεχίζει στην Ουάσιγκτον αντί του Τζον Ουόλ που μετακομίζει στη Δύση για τους Ρόκετς και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το μέλλον του Τζέιμς Χάρντεν.

Από τη στιγμή που ο Τζέιμς Χάρντεν εξέφρασε τις τάσεις φυγής από τους Ρόκετς με στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μακριά από το Χιούστον, οι Τεξανοί έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσουν τον «Μούσια» προσφέροντάς του διετή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του.

Οι «Ρουκέτες» του πρόσφεραν +50 εκατομμύρια δολάρια ετησίως ωστόσο ο Χάρντεν φέρεται να προτιμά τους Μπρούκλιν Νετς ή τους Σίξερς ως επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/12) οι «Ρουκέτες» ολοκλήρωσαν το trade που έστειλε τον Ουέστμπρουκ στους Ουίζαρντς αντί του Τζον Ουόλ και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον «Μούσια».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Ρόκετς ελπίζουν να είναι ανταγωνιστικοί με τον Χάρντεν στο ρόστερ και δεν… ονειρεύονται να τον ανταλλάξουν πριν από την πρεμιέρα του ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα