Οριστικό: Το ΝΒΑ ξεκινά 22 Δεκέμβρη και γράφει ιστορία! (pic)

Νίκος Καρφής
Οριστικό: Το ΝΒΑ ξεκινά 22 Δεκέμβρη και γράφει ιστορία! (pic)

bet365

Το ΝΒΑ και η Ένωση παικτών (ψήφισε θετικά) συμφώνησαν για τζάμπολ στην νέα σεζόν στις 22 Δεκέμβρη, κάτι που σημαίνει πως θα είναι το μικρότερο διάστημα της ιστορίας ανάμεσα στις 2 αγωνιστικές περιόδους (φετινή και περσινή).
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μ.: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Έχουμε απόφαση για την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ.

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία της Ένωσης Παικτών και πάμε για τζάμπολ στις 22 Δεκέμβρη με 72 ματς regular season. Μόλις 71 μέρες μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για οποιοδήποτε άθλημα.

Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με τη συλλογική σύμβαση εργασίας.

Επιπλέον θέλουν να γίνει η free agency όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να είναι οι παίκτες με τις νέες ομάδες τους την 1η Δεκέμβρη τότε που θα ξεκινήσουν τα training camps.

Τέλος οι ομάδες του ΝΒΑ φαίνεται να θέλουν να γίνει η free agency πριν και από το draft που είναι προγραμματισμένο στις 18 Νοέμβρη, κάτι που όμως είναι δύσκολο να συμβεί με τα τωρινά δεδομένα.

BREAKING: Shortest offseason EVER in American sports AND 2020 Christmas Day games. Thoughts on the 72-game season starting on Dec. 22.

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα