Αντετοκούνμπο: Ντόντσιτς, Κάρι ή Μπάτλερ του ταιριάζει περισσότερο; (poll)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Ντόντσιτς, Κάρι ή Μπάτλερ του ταιριάζει περισσότερο; (poll)

bet365

Το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο... ακούγεται πολύ στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες να ψηφίσουν με ποιον από τους Ντόντσιτς, Κάρι και Μπάτλερ θα ταίριαζε περισσότερο.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα και πηγαίνει σε γήπεδα και ζωολογικά πάρκα, όμως στις ΗΠΑ το όνομα του δεν σταματά να ακούγεται.

Τους τελευταίους μήνες ο Greek Freak έχει εμπλακεί σε αρκετά σενάρια και 3 είναι οι ομάδες που αναμένεται να τον διεκδικήσουν περισσότερο, παίρνοντας τον με ανταλλαγή από τους Μπακς. Ουόριορς, Χιτ και Μάβερικς.

Aναλύσαμε τα όσα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν Μάβερικς, Χιτ και Ουόριορς για τον back to back MVP και τώρα έφτασε η ώρα να δοθεί ο λόγος στους αναγνώστες του gazzetta.gr για να ψηφίσετε το δίδυμο που θα φτιαχνόταν και θα κυριαρχούσε στη λιγκα.

Λαμβάνοντας υπόψην πως υπάρχουν υποθέσεις που εκκρεμούν σε Ντάλας (Ποτζίνγκις) και Μαϊάμι (Αντεμπάγιο), αλλά και την πιθανότητα να χρειαστεί να δοθεί ένας εκ των Γκριν ή Τόμπσον για τον Έλληνα φόργουορντ, τα σούπερ δίδυμα ειναι 3.

Αντετοκούνμπο-Κάρι, Αντετοκούνμπο-Μπάτλερ και Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς

Αντετοκούνμπο-Kάρι

Θεωρητικά είναι ο κορυφαίος συνδυασμός αν κρίνουμε το κοντινό μέλλον, αφού ο Κάρι έχει πατήσει και τα 32. Όμως εδώ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ο κορυφαίος σουτέρ της ιστορίας και ο απόλυτος κυρίαρχος της ρακέτας των τελευταίων χρόνων. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ψεγάδι στο μακρινό σουτ και ο Στεφ θα του προσφέρει μια εξαιρετική λύση από την περιφέρεια. Μπορεί τόσο να φτιάχνει σουτ για τον εαυτό του είτε να περιμένει τα split out του Γιάννη όταν κλείνει η αντίπαλη ομάδα στη ρακέτα. Από την άλλη ο Κάρι ποτέ δεν είχε στην καριέρα του έναν top class παίκτη για το... ζωγραφιστό. Με αυτό το πάντρεμα θα μπορεί να στηρίξει πολλά σε αυτόν τον τομέα και να... ταίσει τον ασταμάτητο Greek Freak. Tέλος ο Κάρι έχει το πρωταθληματικό DNA που τόσο λείπει από τον Έλληνα σταρ. Θα βγάζουν... γούστα οι δυο τους.

Αντετοκούνμπο-Μπάτλερ

Το Μαϊάμι για να πάρει τον Γιάννη με ανταλλαγη, θα πρέπει να βάλει στο πακέτο τους Χίρο και Ρόμπινσον, ενώ για τον Αντεμπάγιο δεν έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το συμβόλαιο (Οι Χιτ σκοπεύουν να του προσφέρουν ανανέωση και τα πάντα θα κριθούν από τον χώρο που θα υπάρχει στο salary cap).Ο Jimmy Buckets θα έχει παρέα του τον MVP που κάνει ότι θέλει κοντά στο καλάθι σε άμυνα και επίθεση. Από την άλλη ο Γιάννης για πρώτη φορά στην καριέρα του θα έχει παίκτη επιπέδου σταρ και έναν άνθρωπο με εμπειρία playoffs που μπορεί να πάρει τα μεγάλα σουτ και προσπάθειες (σε αντίθεση με τον Μίντλετον) όταν ο Greek Freak δεν μπορεί να το κάνει. Επιπλέον θα συνθέσουν ένα απίθανο αμυντικό δίδυμο στο Μαϊάμι, το οποίο θα τσακίζει κόκκαλα σε περιφέρεια (Μπάτλερ) και ρακέτα (Γιάννης). Θα είναι πρόκληση να τους δούμε συμπαίκτες από όλες τις απόψεις.

Αντετοκούνμπο Ντόντσιτς

Ίσως να μιλάμε για το δίδυμο της δεκαετίας. Ο Γιάννης είναι 25 και Λούκα 20. Αν γίνει το... θαύμα και ξεκινήσει η συνεργασία τους στο Ντάλας, έχουν όλο το μέλλον και τις ευκαιρίες να γεμίσουν τίτλους και δόξα.Ο Λούκα μπορεί να είναι μολις 2 χρόνια στη λίγκα, αλλά έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνον με τα όσα μαγικά κάνει στο παρκέ. Ο Αντετοκούνμπο έχει κυριαρχήσει απόλυτα στη regular season και έχει πάρει στα χέρια του βραβείο ΜVP για 2 σερί σεζόν, κάτι που πέτυχαν ελάχιστοι. Αν το Ντάλας το κάνει, θα μιλάμε για ασταμάτητη δύναμη στην επίθεση. Έτσι και αλλιώς πέρυσι είχε τον καλύτερο δείκτη της αποδοτικότητας επιθετικά. Σκεφτείτε τι θα γίνει με τον Γιάννη στο ρόστερ. Επιπλέον και οι 2 ξέρουν να δημιουργούν για τους συμπαίκτες τους λόγω του υψηλού μπασκετικού I.Q και το τρόπου που αντιλαμβάνονται το παιχνίδι. Αν γίνει η σύμπραξη θα μιλάμε για ένα εκ των κορυφαίων fun to watch διδύμων στην ιστορία του ΝΒΑ. Μια δυάδα που θα διέλυε τον ανταγωνισμό για τα επόμενα 7-8 χρόνια!

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα