Οι Χιτ δεν πρόκειται να δώσουν τον Χίροου παρά μόνο σε πακέτο για τον Αντετοκούνμπο (pic)

Αντωνία Σπανού
Οι Χιτ δεν πρόκειται να δώσουν τον Χίροου παρά μόνο σε πακέτο για τον Αντετοκούνμπο (pic)

bet365

Οι Χιτ πιστεύουν ότι ο Τάιλερ Χίροου έχει πολύ μεγάλη προοπτική και δεν πρόκειται να τον δώσουν, παρά μόνο σε πακέτο για τον Γιάννη Αντετοκουνμπο.

Το Μαϊάμι έκανε μια μεγάλη σεζόν και μάλιστα χωρίς κανείς να το πιστεύει. Ο συνδυασμός του Μπάτλερ, με νεαρούς παίκτες έφερε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, το οποίο έφτασε μέχρι του Τελικούς. Εκείνος που κατάφερε να γυρίσει πάνω του τα... φώτα ήταν ο Τάιλερ Χίροου. Ο νεαρός ρούκι έσπασε πάρα πολλά ρεκόρ και έκανε εκπληκτικά playoffs.

Οι Χιτ πιστεύουν ότι αυτό το παιδί έχει πολύ μεγάλες προοπτικές, αντίστοιχες με αυτές του Ντέβιν Μπούκερ και σίγουρα δεν θέλουν να τον χάσουν. Μπορεί ο Πατ Ράιλι να δήλωσε πως θέλει η ομάδα του να μην αλλάξει, μετά την φετινή σεζόν, φαίνεται όμως πως οι Χιτ θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλα γυρνούν γύρω από τον Έλληνα σταρ.

Ο Χίροου δεν πρόκειται να γίνει trade εκτός αν μπει σε παρκέτο για τον MVP του ΝΒΑ και αυτός δεν είναι άλλος, από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μπορεί όλοι να αναγνωρίζουν την αξία του πιτσιρικά, όμως όλα αλλάζουν στην προσπάθεια να πειστεί ο Έλληνας σταρ να αφήσει το Μιλγουόκι και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα με μια άλλη ομάδα.

Miami Heat think Tyler Herro has “Devin Booker-like potential.” Agree or disagree? Lethal Shooter on training the Lakers and his thoughts on Herro/Duncan Robinson: https://youtu.be/Rf_9CBmLo24

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα