Πατ Ράιλι για Χιτ: «Θα φροντίσουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε»

Πατ Ράιλι για Χιτ: «Θα φροντίσουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε»

Αντωνία Σπανού
Πατ Ράιλι για Χιτ: «Θα φροντίσουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε»

bet365

Ο Πατ Ράιλι είναι πανέτοιμος για την επόμενη ημέρα των Χιτ, χωρίς αυτό να περιλαμβάνει διάλυση της φετινής ομάδας.

Οι Χιτ με εξαιρετικές επιλογές έφτιαξαν μια ομάδα έκπληξη που έφτασε μέχρι τους Τελικούς του ΝΒΑ. Πολλά μπορεί να ακούγονται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την πρόθεση του Μαϊάμι να τον κάνει δικό του, αλλά ο Πατ Ράιλι έβαλε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Ο πρόεδρος των Χιτ σχολίασε ότι η ομάδα του θα προσέξει τους παίκτες που ήδη έχει.

«Ξέρουμε καλά τι θέλουμε να κάνουμε. Ξέρουμε τι προτεραιότητες έχουμε. Είναι να φροντίσουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε, ότι πρέπει να πάρουμε άμεσα αποφάσεις. Ξέρουμε ότι ο Μπαμ έχει μια απόφαση να πάρει και θα το κάνουμε μαζί του. Ξέρουμε ποιοι έχουν θυσιαστεί για εμάς, του free agents, ειδικά ο Γκόραν».

Ο Ράιλι σχολίασε και τον προπονητή της ομάδας του με τα καλύτερα λόγια, «o Σπο είναι ο προπονητής της χρονιάς για εμένα» και πρόσθεσε, «πρέπει να παραμείνουμε με ποικιλία. Μόλις έχουμε όλους τους αριθμούς και τα βάλουμε όλα κάτω, θα πάρουμε το πρόγραμμα, θα ξέρουμε ποιες θα είναι οι ημερομηνίες και οι κανόνες, όταν τα κάνουμε όλα, θα παραμείνουμε... ρευστοί. Και ότι έρθει σε εμάς, θα το κοιτάξουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα