Ατζέντης κατηγορεί ανώνυμα τον ΛεΜπρόν ότι κυριαρχεί ανήθικα στο ΝΒΑ!

Gazzetta team
Ατζέντης κατηγορεί ανώνυμα τον ΛεΜπρόν ότι κυριαρχεί ανήθικα στο ΝΒΑ!

bet365

Ένα απίστευτο και ανώνυμο ξέσπασμα με αποδέκτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ήρθε στη δημοσιότητα. Με τον τέσσερις φορές πρωταθλητη να είναι... κατηγορούμενος πως λειτουργεί ως ατζέντης!

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λειτουργεί ως ατζέντης! Και είναι παράνομο για έναν αθλητή να κάνει αυτή τη δουλειά, ειδικά στην πολιτεία της Καλιφόρνια». Ένας ατζέντης που επιμελώς διατηρεί την ανωνυμία του, τα... χώνει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και συνάδελφό του, Ριτς Πολ, επιχειρώντας να βάλει «μπουρλότο» στο ΝΒΑ.

Ο εν λόγω ατζέντης μίλησε στο Athletic, κάνοντας λόγο για το ανήθικο πλεονέκτημα που έχει ο Ριτς Πολ. Την παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πελατολόγιό του.

«Το χειρότερο για τον ΛεΜπρόν είναι ότι επιβάλλει τη δύναμή του, μαζί με τον Ριτς Πολ. Έχει δύναμη στο χώρο των Media. Ξέρω ότι ο Πολ είναι η βιτρίνα του, αλλά στην πραγματικότητα ο ΛεΜπρόν φέρνει πελάτες στον Ριτς Πολ. Είναι σαν να ελέγχουν το ερασιτεχνικό μπάσκετ και το ΝΒΑ!», συμπλήρωσε ο ανώνυμος ατζέντης.

Εδώ και μέρες υπάρχουν... μουρμούρες για την Clutch Sports, το γραφείο που εκπροσωπεί τον Τζέιμς και άλλους πέντε παίκτες των Λέικερς!

«Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η ενημέρωση το σωματείου. Αν ο Ριτς Πολ ήταν δικηγόρος, θα του είχαν αφαιρέσει την άδεια πέντε φορές. Αλλά επειδή ο ΛεΜπρόν είναι παντοδύναμος, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια», εξήγησε ο ατζέντης.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED