Ό,τι και να κάνει ο ΛεΜπρον, GOAT επιλέγεται ο Τζόρνταν (pic)

Αντωνία Σπανού
Ό,τι και να κάνει ο ΛεΜπρον, GOAT επιλέγεται ο Τζόρνταν (pic)

bet365

Μπορεί ο ΛεΜπρον Τζέιμς να είναι το πρόσωπο των ημερών, την θέση του GOAT όμως δεν την χάνει με τίποτα ο Τζόρνταν.

Ελλάδα - Κόσοβο: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν. Μετά την περσινή αποτυχία, επέστρεψε ηγετικά με τους Λέικερς και κατάφερε να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή και του MVP και να βάλει στην συλλογή του τον 4ο του τίτλο. Ο «Βασιλιάς» έδειξε να είναι συναισθηματικός στις δηλώσεις του σχετικά με την κριτική που του γίνεται και τις τελευταίες ώρες συζητάει αρκετά μια σύγκριση που μοιάζει αναπόφευκτη.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι κυνηγάει τα κατορθώματα του Τζόρνταν, ήταν απόλυτος στις συζητήσεις για διακοπή της σεζόν και θα ήθελε το όνομα του να μπει αν όχι πάνω στην ίδια κουβέντα. Το κακό με αυτό είναι ότι μοιάζει αδύνατον.

«Πάντα θα υπάρχει ασέβεια. Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα με αμφισβητούν, ακόμα και σε αυτό το σημείο της καριέρας μου και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο φοράω την φανέλα μου, έχω συνειδητοποιήσει. Ξέρετε όλοι πόσο αγαπώ τον Μάικλ Τζόρνταν. Φοράω το 23 από εκείνον. Όταν πήρα τα πρώτα μου παπούτσια Τζόρνταν δεν μπορούσες να μου μιλήσεις. Οπότε όλοι μπορείτε να κάνε debate. Μπορείτε όλοι να καταλάβετε».

Ο ΜJ έχει επηρεάσει τις ζωές πολλών παικτών, αλλά ο ΛεΜπρον δεν μοιάζει με τους άλλους. Θα ήθελε να τον ξεπεράσει, αλλά όσο βλέπει ότι φαντάζει αδύνατον, βγάζει παραπάνω αντίδραση.

«ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ; Ξέρω ότι θα φτιάξουν νέα κριτήρια, που κανείς άλλος δεν είχε ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού. Αλλά μαντέψτε... φέρτε το. Βαρύ είναι το κεφάλι που κρατά το στέμμα λένε. Ας το κάνουμε».

Όπως φάνηκε και από το Poll του gazzetta.gr η παραδοχή του Τζόρνταν είναι καθολική και ελάχιστοι βάζουν τους δυο τους στην ίδια κουβέντα. Μπορεί τα κατορθώματα του «Βασιλιά» σε μια άλλη εποχή να είναι εντυπωσιακά, ο «μύθος» του Air όμως είναι τόσο δυνατός που κάνει παίκτες όπως ο Κόμπι ή ο Μάτζικ να μοιάζουν εκτός συναγωνισμού.

Το θέμα είναι τι άλλο πρέπει να κάνει ο ΛεΜπρον για να καταφέρει να μπει σε αυτή την κουβέντα ή μήπως δεν μπορεί;

 

NBA Τελευταία Νέα