Λέικερς ή Χιτ: Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ΝΒΑ; (poll)

Αντωνία Σπανού
Λέικερς ή Χιτ: Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ΝΒΑ; (poll)

bet365

Χιτ και Λέικερς είναι το ζευγάρι των Τελικών του ΝΒΑ και ήρθε η ώρα να επιλέξετε νικητή.
  • Ο Μπάτλερ και η παρέα του θα ολοκληρώσουν το «παραμύθι» ή ο ΛεΜπρον και οι Λέικερς θα πάρουν έναν τίτλο που θα έχει γραμμένο πάνω του το όνομα του Κόμπι;

Λέικερς ή Χιτ, Χιτ ή Λέικερς, έχουμε τους δύο φιναλίστ του ΝΒΑ και ψάχνουμε τον πρωταθλητή.

Μετά από μια σεζόν που δεν έμοιαζε με καμία άλλη, οι δύο πιο καλές και πιο... ανθεκτικές ομάδες έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής και το μόνο που τους μένει είναι να τερματίσουν το ίδιο δυνατά. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα πάντα, τίποτα δεν είναι ίδιο όπως το γνωρίζαμε και φτάσαμε στους Τελικούς, μετά από υπερβάσεις που έγιναν σε όλα τα επίπεδα.

Η σεζόν σταμάτησε ξαφνικά 11 Μαρτίου, πέρασαν μήνες για να καταφέρουμε να δούμε μπάσκετ και τελικά οι παίκτες έκαναν μεγάλες υπερβάσεις, μπήκαν σε μια φούσκα και εκεί μέσα κλεισμένοι αγωνίζονται για έναν και μόνο σκοπό. Τον τίτλο του πρωταθλητή. Μετά από όλα αυτά και με πολλά εμπόδια να χρειαστεί να ξεπεραστούν, Χιτ και Λέικερς είναι οι δύο ομάδες που το κατάφεραν.

Από την μια ο... διψασμένος ΛεΜπρον Τζέιμς, παρέα με τον Ντέιβις και του υπόλοιπους που ακολουθούν πιστά τον ρόλο τους και από την άλλοι το αουτσάιντερ Χιτ, που ξεπέρασαν όλα τα φαβορί και με ένα σύνολο που δεν μοιάζει με κανένα έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Έχουμε λοιπόν φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά έχουμε και τις εμφανίσεις που έχουμε δει τόσο καιρό και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι εύκολα αφήνεις τους τίτλους εκτός και κοιτάς μόνο την σειρά.

Χιτ ή Λέικερς για το πρωτάθλημα του 2020;

Ο Μπάτλερ και η παρέα του θα ολοκληρώσουν το «παραμύθι» ή ο ΛεΜπρον και οι Λέικερς θα πάρουν έναν τίτλο που θα έχει γραμμένο πάνω του το όνομα του Κόμπι;

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα