Χιτ-Σέλτικς 112-109: Η μαγική εμφάνιση του Χίρο (vid)

Φώτης Καρακούσης
Χιτ-Σέλτικς 112-109: Η μαγική εμφάνιση του Χίρο (vid)

bet365

Εμφάνιση καριέρας από τον Τάιλερ Χίρο στο ματς με τους Σέλτικς με τον γκαρντ των Χιτ να πετυχαίνει 37 πόντους και να οδηγεί την ομάδα του στο 3-1 στους τελικούς της Ανατολής.

Τι και αν είναι μόλις 20 ετών; Τι και αν παίζει πρώτη φορά όχι μόνο στο NBA συνολικά, αλλά στα playoffs ειδικά; Ο Τάιλερ Χίρο έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Για την ακρίβεια στον τέταρτο τελικό της Ανατολής τα κατάφερε να τρελάνει. Ο νεαρός γκαρντ έκανε εμφάνιση ζωής καθώς πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 37 πόντους και οδήγησε τους Χιτ στη νίκη με 112-109 και στο 3-1 στη σειρά.

Τι έκανε ο μικρός; Όχι πολλά. Σε 36 λεπτά συμμετοχής είχε 37 πόντους που όπως αναφέραμε είναι και ρεκόρ καριέρας και μάλιστα με φοβερά στατιστικά. Συγκεκριμένα ήταν σχεδόν αλάνθαστος στα δίποντα με 9/11, είχε 50% στα τρίποντα με 5/10 και πέτυχε και τις 4 βολές που επιχείρησε ακόμα και όταν η μπάλα... έκαιγε. Δεν έμεινε όμως εκεί καθώς μοίρασε 3 ασίστ, κατέβασε 6 ριμπάουντ και το ακόμα πιο σημαντικό σε μια τέτοια εμφάνιση είναι πως έκανε μόλις ένα λάθος. Απλά απολαυστικός...

 

NBA Τελευταία Νέα