Ο Κέβιν Ντουράντ προκάλεσε έκπληξη με την δήλωση για τον τσακωμό με τον Γκριν (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ προκάλεσε έκπληξη με την δήλωση για τον τσακωμό με τον Γκριν (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Κέβιν Ντουράντ προκάλεσε έκπληξη με την δήλωση για τον τσακωμό με τον Γκριν (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ γύρισε τον χρόνο πίσω και σχολίασε τον τσακωμό του με τον Ντρέιμοντ Γκριν.

Το 2018 ένα γεγονός είχε ξεχωρίσει από την σεζόν και αυτό δεν είναι άλλο από τον δημόσιο καυγά που είχαν ο Κέβιν Ντουράντ με τον Ντρέιμοντ Γκριν. Οι δύο παίκτες είχαν ανταλλάξει κουβέντες στον πάγκο της ομάδας του και από τότε χάλασε η σχέση του KD με την ομάδα. Ο Γκριν έχει αναφερθεί στο γεγονός, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο Ντουράντ, ο οποίος έχει διαφορετική άποψη από αυτή που ξέραμε.

Ο Γκριν είχε πει πως δε δέχεται να λέγεται ότι ο Ντουράντ έφυγε εξαιτίας του και μάλλον μετά από δύο χρόνια έρχεται ο ίδιο ο παίκτης να τον επιβεβαιώσει.

«Αν ο Κέβιν ήθελε να είναι εδώ, το μόνο που θα είχε να κάνει ήταν να πάει στον Μπομπ και να του πει "Θα μείνω, αλλά ο Ντρέιμοντ πρέπει να φύγει". Και μαντέψτε; Ο Μπομπ θα με έπαιρνε τηλέφωνο και θα μού έλεγε "Ντρέιμοντ, σε αγαπώ και δεν θα σε δώσω σε κακή ομάδα, πού θέλεις να πας;".

Οπότε, το να σηκώσεις το δάχτυλο και να δείξεις, λέγοντας "έφυγα εξαιτίας του"; Παράτα μας... Αγαπώ ακόμα τον Κέβιν. Τα αισθήματα του για μένα μπορεί να μην είναι ίδια. Αλλά ακόμα θα τον στηρίζω για την υπόλοιπη ζωή μου. Αυτού του είδους την αγάπη έχω για τον αδερφό μου. Αλλά δεν έφυγες εξαιτίας μου. Είσαι ο γαμ@#$νος Κέβιν Ντουράντ. Αν ήθελες να ήσουν εδώ, θα ήμουν εκτός. Θα είχα φύγει από καιρό».

Ο KD σχολίασε:

«Εγώ και ο Ντρέιμοντ, γίναμε καλύτεροι μετά από αυτό για να είμαι ειλικρινής. Ένιωσα πιο κοντά στην ομάδα μετά από αυτό. Ένιωσα ότι με κατάλαβε περισσότερο γιατί καθίσαμε κάτω και μιλήσαμε για την κατάσταση. Όλοι μας παρακολουθούσαν, ένιωθα ότι ήμασταν τόσο τέλειοι και ήθελαν να δουν κάτι. Ήθελαν λίγο δράμα γύρω από την ομάδα. Αυτό ήταν το νόημα».

Πάντως, άσχετα από τις δηλώσεις του KD μετά από αυτό οι Ουόριορς έχασαν το πρωτάθλημα, ενώ και ο παίκτης δεν κάθισε να μιλήσει καν για να συνεχίσει και μετακόμισε στο Μπρούκλιν και τους Νετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα