Ο Γκριν αποκαλύπτει παρασκήνια της ρήξης του με τον Ντουράντ (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Γκριν αποκαλύπτει παρασκήνια της ρήξης του με τον Ντουράντ (vids)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν κράτησε πολύ τη σιωπή του για την κόντρα με τον Κέβιν Ντουράντ κι έριξε φως σε άγνωστες πτυχές που συνέβησαν πέρυσι, με αποτέλεσμα ο «KD» να φύγει για τους Νετς.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για πολλά κι ενδιαφέροντα μίλησε ο παίκτης των Ουόριορς, που φιλοξενήθηκε στο «All the Smoke» του πρώην ΝΒΑer, Ματ Μπαρνς.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τον περιβόητο καυγά που είχε στη διάρκεια του αγώνα με τους Κλίπερς με τον Κέβιν Ντουράντ και αποκάλυψε τι ακολούθησε από εκείνη την στιγμή κι έπειτα.

«Στην αρχή της χρονιάς, είπα στον Μπομπ Μέιερς (gm) και τον Στιβ Κερ (προπονητής) ότι "δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα με τον Κέβιν τώρα. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Είναι εκνευριστικό και χρειάζομαι βοήθεια". Κανείς δεν έκανε τίποτα. Είχα κολλήσει εκεί.

Παίζουμε με τους Κλίπερς και ξέρετε πως είμαι - θα σε υποστηρίξω, θα δεχτώ σφαίρες για σένα, θα δεχτώ τα πυρά των media για σένα, θα πάρω αποβολή για σένα, το πρόστιμο, την τεχνική ποινή, οτιδήποτε για τους δικούς μου. Αλλά ως αντάλλαγμα, το μόνο που θέλω από σένα είναι να ξέρω πως είσαι μαζί μου.

Έρχεται στον πάγκο και τον χτυπάει, λέγοντας "πάσαρέ μου τη γαμ@#$νη μπάλα". Τού απάντησα "παράτα μας, να τρέχεις τότε". "Άκουσες τι σου είπα; Πάσαρέ μου τη γαμ@#$νη μπάλα", είπε και κλώτσησε την καρέκλα. Τού είπα "καλύτερα να ηρεμήσεις. Δεν ξέρω σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς".

Είχα τον σφυγμό της ομάδας, του συλλόγου. Ήξερα ήδη ότι είσαι με το ένα πόδι εκτός. Παρεμπιπτόντως, είμαι ο πιο κοντινός σου άνθρωπος εδώ. Όταν έχεις ένα πρόβλημα, ο άνθρωπος που μιλάς είμαι εγώ. Έχουμε αυτή τη σχέση. Εκεί σκεφτόμουν "Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς έτσι; Ήμουν All-Star πριν έρθεις εδώ. Μην μου μιλάς λες και είμαι ένας από αυτούς τους μικρούς που δεν ξέρουν πως να παίξουν. Είμαι ένας μεγάλος άνδρας".

Τότε άρχισε να με βρίζει και τον έβρισα κι εγώ. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με τράβηξε μακριά, λέγοντάς μου "ηρέμησε, αυτό πάει πολύ".

Συναντήθηκα με τον Στιβ Κερ και τον Μπομπ Μέιερς όταν προσγειωθήκαμε. Η σύντροφός μου ήταν μαζί στο αεροπλάνο της ομάδας και μετά περίμενε στο αμάξι. Σκέφτηκα πως θα κάνουμε γρήγορα στο meeting, αλλά κράτησε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Λίγο πολύ, μού έλεγαν ότι είμαι λάθος και ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Τους είπα πως ναι, η σταγόνα ξεχείλισε, αλλά δεν έπρεπε να είναι έκπληξη για κανέναν αυτό. Συνέχιζαν να μου λένε να ζητήσω συγγνώμη. "Δεν απολογούμαι σε κανέναν. Είναι με το ένα πόδι εκτός, εννοούσα ότι είπα. Δεν θα απολογηθώ για κάτι που ήθελα να πω".

Μετά από 1:45, μού είπαν "πήγαινε σπίτι και τα λέμε αύριο. Σκέψου το απόψε, ίσως νιώσεις διαφορετικά". Συναντηθήκαμε ξανά και μού είπαν πάλι "λοιπόν; Θα απολογηθείς;" και απάντησα "όχι". Τότε, ο Στιβ μού είπε "Ωραία, τότε θα πρέπει να σε αφήσουμε εκτός από το αποψινό παιχνίδι". Όχι, ο Μπομπ το είπε.

Άρχισα να γελάω. "Δεν ήταν αυτή η απάντηση που περίμενα να έχεις", είπε ο Κερ. "Νιώθω ότι με αφήνετε εκτός, για να σώσετε τον Κέβιν, για να προσπαθήσετε να νιώσει καλά. Επειδή αυτά είναι βλακείες. Δεν είδα ποτέ παίκτη να αποβάλλεται, επειδή λογομάχησε με άλλον παίκτη. Κάνετε λάθος που με αφήνετε εκτός, επειδή ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να το διορθώσει αυτό, είμαι εγώ", τους είπα, κι όμως το έκαναν. Ποτέ δεν ήμουν ίδιος μετά από αυτό. Από το κακό, πήγε στο χειρότερο.

Αν ο Κέβιν ήθελε να είναι εδώ, το μόνο που θα είχε να κάνει ήταν να πάει στον Μπομπ και να του πει "Θα μείνω, αλλά ο Ντρέιμοντ πρέπει να φύγει". Και μαντέψτε; Ο Μπομπ θα με έπαιρνε τηλέφωνο και θα μού έλεγε "Ντρέιμοντ, σε αγαπώ και δεν θα σε δώσω σε κακή ομάδα, πού θέλεις να πας;".

Οπότε, το να σηκώσεις το δάχτυλο και να δείξεις, λέγοντας "έφυγα εξαιτίας του"; Παράτα μας... Αγαπώ ακόμα τον Κέβιν. Τα αισθήματα του για μένα μπορεί να μην είναι ίδια. Αλλά ακόμα θα τον στηρίζω για την υπόλοιπη ζωή μου. Αυτού του είδους την αγάπη έχω για τον αδερφό μου. Αλλά δεν έφυγες εξαιτίας μου. Είσαι ο γαμ@#$νος Κέβιν Ντουράντ. Αν ήθελες να ήσουν εδώ, θα ήμουν εκτός. Θα είχα φύγει από καιρό.

Και μαντέψτε ποιος θα το καταλάβαινε αυτό; (δείχνει τον εαυτό του) Καταλαβαίνω πως είναι business. Δεν έφυγε εξαιτίας μου. Αυτή είναι η αλήθεια»

 

NBA Τελευταία Νέα