Σέλτικς-Ράπτορς 122-125: Η μεγάλη εμφάνιση του Λάουρι (vid)

Φώτης Καρακούσης
Σέλτικς-Ράπτορς 122-125: Η μεγάλη εμφάνιση του Λάουρι (vid)

bet365

Συγκλονιστικός κόντρα στους Σέλτικς ο Κάιλ Λάουρι με τον γκαρντ των Ράπτορς να πετυχαίνει 33 πόντους και να οδηγεί τους πρωταθλητές στη μεγάλη νίκη και στο 3-3.

Όπως αναφέραμε και στο κείμενο για τον αγώνα, η αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Ράπτορς ήταν μια διαφήμιση του μπάσκετ, με δύο ομάδες να παλεύουν ως το τέλος και τους «δεινόσαυρους» να παίρνουν τη νίκη με 125-122 και να κάνουν το 3-3 στις νίκες. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπήρξαν πολλοί πρωταγωνιστές όπως πρώτος μεταξύ ίσων ήταν ο Κάιλ Λάουρι. Ο ηγέτης των Ράπτορς κατάφερε σε 54 λεπτά συμμετοχής να πετύχει 33 πόντους έχοντας 6/10 δίποντα, 6/10 τρίποντα και 3/4 βολές. Να πετύχει κρίσιμα καλάθια όπως αυτό στο οποίο είχε τον Ουόκερ κρεμασμένο επάνω του, να πάρει 8 ριμπάουντ, να δώσει 6 ασίστ, να κλέψει την μπάλα 2 φορές, να ρίξει 1 τάπα και να υποπέσει σε μόλις 1 λάθος. Ναι 1 λάθος σε 53 λεπτά συμμετοχής, απλά εντυπωσιακός...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα