Αντετοκούνμπο: «Να χτίσουμε νοοτροπία και να διεκδικήσουμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια»

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Να χτίσουμε νοοτροπία και να διεκδικήσουμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια»

bet365

Δήλωση που σίγουρα θα αρέσει στους φίλους των Μπακς έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Greek Freak να αναφέρει πως θέλει να χτιστεί νοοτροπία νικητή στους Μπακς και να παλεύουν για πρωτάθλημα για πολλά χρόνια.

Με το που οι Μπακς έδειχναν πως δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους Χιτ, έκαναν την εμφάνισή τους τα σενάρια αναφορικά για το που ενδεχομένως θα συνέχιζε την καριέρα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αν τελικά αποφασίσει να φύγει από το Μιλγουόκι. Ο Greek Freak πάντως μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό της Ανατολής σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού μόνο ικανοποιημένους θα άφησε τους φίλους της ομάδας του αναφέροντας πως πρέπει να χτιστεί νοοτροπία νικητή στα... ελάφια και πως θα πρέπει επίσης η ομάδα να διεκδικεί τίτλους για πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα επισήμανε: «Ελπίζω πως θα μάθουμε από τη φετινή σεζόν και θα βελτιωθούμε ως ομάδα, θα γυρίσουμε την επόμενη σεζόν για να χτίσουμε κουλτούρα νικητή στο Μιλγουόκι και θα διεκδικούμε πρωταθλήματα τα επόμενα πολλά χρόνια»..

 

NBA Τελευταία Νέα