«Αντετοκούνμπο στους Χιτ - Αντεμπάγιο, Χίρο, Ναν και Ιγκουαντάλα στους Μπακς»!

«Αντετοκούνμπο στους Χιτ - Αντεμπάγιο, Χίρο, Ναν και Ιγκουαντάλα στους Μπακς»!

Gazzetta team
«Αντετοκούνμπο στους Χιτ - Αντεμπάγιο, Χίρο, Ναν και Ιγκουαντάλα στους Μπακς»!

bet365

Οι Μπακς βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά με το Μαϊάμι ενώ το μεγάλο ζήτημα για τα «Ελάφια» έχει να κάνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το τι θα κάνει με το νέο συμβόλαιο του.

Το Μιλγουόκι δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια στην ημιτελική σειρά της Ανατολής με το Μαϊάμι. Ο Τζίμι Μπάτλερ και η παρέα του δεν έχουν αφήσει περιθώριο αμφισβήτησης στα «Ελάφια», προηγούνται με 3-0 και βρίσκονται μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Περιφέρειας, απειλώντας με sweep την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη regular season! Την ομάδα του Αμυντικού της Χρονιάς και προσεχώς back-to-back MVP στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι αμφίβολος για το αποψινό (6/9, 22:30) Game 4 με τους Χιτ αφού ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο κι ενδέχεται να παρακολουθήσει από τον πάγκο το παιχνίδι όπου οι Μπακς παίζουν τη... ζωή τους.

Στο μεσοδιάστημα, το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη λίγκα συνεχίζει να απασχολεί τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ο Greek Freak είναι υποψήφιος για πρόωρη ανανέωση με τους Μπακς ενώ μπορεί να επιλέξει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021. Οι Ουόριορς, οι Ράπτορς και οι Χιτ έχουν μπει στην εξίσωση ενώ το fadeawayworld.net παρουσίασε ένα ρεαλιστικό trade που στέλνει τον Γιάννη στο Μαϊάμι και τους Αντεμπάγιο, Χίρο, Ναν και Ιγκουαντάλα στο Μιλγουόκι. Από τη στιγμή, λοιπόν που η εξέλιξη της σειράς με τους Χιτ δεν αποκλείεται να καθορίσει την απόφαση του, ο Αντετοκούνμπο φέρεται ως υποψήφιος να πάρει το ταλέντο του και να μετακομίσει στους Χιτ, καθιστώντας τους άμεσα διεκδικητές για τον τίτλο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η προσθήκη του Γιάννη στο Μαϊάμι θα ταίριαζε ιδανικά στο πλευρό παικτών όπως οι Τζίμι Μπάτλερ, Ντάνκαν Ρόμπινσον, Γκόραν Ντράγκιτς και Τζέι Κράουντερ. Σε αυτή την περίπτωση, το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθούσαν οι Μπαμ Αντεμπάγιο, Τάιλερ Χίρο, Κέντρικ Ναν και Αντρέ Ιγκουαντάλα. «Σίγουρα οι Μπακς δεν θα μπορούσαν να διαχειριστούν την απώλεια του Γιάννη όμως η προσθήκη του Μπαμ Αντεμπάγιο θα αποτελούσε σπουδαία κίνηση. Ένας ευέλικτος ψηλός που θα οδηγούσε το Μιλγουόκι στα playoffs στο πλευρό του AllStar Κρις Μίντλετον». Επιπροσθέτως, οι Ιγκουαντάλα, Χίρο και Ναν θα έφτιαχναν ένα αρκετά δελεαστικό πακέτο για το Μιλγουόκι που πλέον... φλερτάρει με τον πρόωρο αποκλεισμό στα playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα πέσουν τα τσιμέντα: Αντετοκούνμπο, Ντόντσιτς & Πορζίνγκις στο Ντάλας!

 

NBA Τελευταία Νέα