Αντετοκούνμπο: «Κρίνεται η σεζόν μας στο δεύτερο παιχνίδι» (vid)

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο: «Κρίνεται η σεζόν μας στο δεύτερο παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όσα πήγαν στραβά κόντρα στους Χιτ και χάθηκε το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Οι Μπακς βρήκαν απέναντι τους τον κακό τους δαίμονα και το «πλήρωσαν». Οι Χιτ έκαναν το 1-0 στην σειρά, μπλόκαραν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και κατάφεραν να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ο Έλληνας σταρ στις πρώτες δηλώσεις του μετά το παιχνίδι σχολίασε: «Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή την θέση. Χάναμε από το Ορλάντο και το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι κόντρα στους Σέλτικς. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μεγάλο παιχνίδι. Η σεζόν μας κρίνεται. Πρέπει να βγούμε, να παίξουμε σκληρά, να δούμε βίντεο, να προσαρμοστούμε, να είμαστε επιθετικοί, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και ιδανικά να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο «Greek Freak» συνέχισε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου σχολιάζοντας τις χαμένες βολές του, τα όσα πρέπει να αλλάξουν, ενώ μίλησε και για την απώλεια του Μπλέτσο.

«Πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω το σωστό, να παίζω καλό μπάσκετ, να συνεχίσω να βρίσκω τους συμπαίκτες μου. Προφανώς θα προσπαθήσουν να χτίσουν έναν τοίχο, όσο το δυνατόν σε περισσότερα παιχνίδια, σε όλη την σειρά... Πρέπει να συνεχίσω. Θέλω να είμαι πιο επιθετικός; Προφανώς. Όταν τελειώνει το παιχνίδι, αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις κάνει μερικά πράγματα. Προσπαθώ να παίρνω την σωστή απόφαση. Αυτό σκεφτόμουν, αλλά είτε κερδίσω, είτε χάσω, πρέπει να ζήσω με αυτό.

Παίζουμε μπάσκετ, τα πράγματα δεν πάνε πάντα καλά. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Εμείς πρέπει να νικάμε το παιχνίδι. Είτε παίζουμε καλά, είτε όχι πρέπει να παίρνεις την νίκη. Πρέπει να προσαρμοστούμε, αν ετοιμαστούμε, αλλά ό,τι και αν γίνεται πρέπει να παραμένω ο εαυτός μου, είμαι παίκτης μπάσκετ, αυτό προσπαθώ να κάνω και και αυτό θα κάνω μέχρι να αποσυρθώ. Είναι τέλεια που είναι εδώ η οικογένεια μου. Να δω τα πρόσωπα τους, αλλά ακόμα έχω δουλειά.

Πρέπει να παίρνω πιο σωστές αποφάσεις. Το να μην έχω κάποιον να μπορεί να πάει μέχρι μέσα, κάνει το παιχνίδι δύσκολο για εμένα και τον Μίντλετον και τον Χιλ. Αν είχαμε έναν έξτρα γκαρντ θα έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο. Θέλω μόνο να είναι υγιής και να επιστρέψει γρήγορα. Για να σουτάρω βολή παίρνω 5 δευτερόλεπτα και σουτάρω βολές, την βάζω ή την χάνω το ίδιο κάνω ξανά. Η αυτοπεποίθηση μου είναι πάντα ψηλά. Αυτός είμαι, δεν αλλάζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα