Ομπάμα: «Επαινώ τους παίκτες των Μπακς και το NBA» (pic)

bet365

Δίπλα στους Μπακς για την αποχώρησή τους από τον αγώνα με τους Μάτζικ, αλλά και συνολικά στους παίκτες του NBA για την μετέπειτα στάση τους τάχθηκε ο πρώην Πλανητάρχης, Μπάρακ Ομπάμα.

Τεράστιο το κύμα συμπαράστασης στην κίνηση των Μπακς να αποχωρήσουν από τον αγώνα με τους Μάτζικ θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την τυφλή αστυνομική βία στις ΗΠΑ. Το NBA αποφάσισε την αναβολή των τριών σημερινών αγώνων, ενώ προπονητές, διαιτητές αλλά και παράγοντες στήριξαν τους παίκτες.

Την στήριξή του επίσης εξέφρασε και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος με μήνυμά του στο twitter επισήμανε: «Επαινώ τους παίκτες των Μπακς για την στάση τους να στηρίζουν αυτά που πιστεύουν, τους προπονητές όπως τον Ντοκ Ρίβερς, το ΝΒΑ και το WNBA που λειτουργεί ως παράδειγμα. Χρειάζεται όλοι οι θεσμοί μας να στηρίξουν για τις αξίες μας».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED