NBA: Δίπλα στους παίκτες και οι διαιτητές της Λίγκας (vid & pic)

Gazzetta team
NBA: Δίπλα στους παίκτες και οι διαιτητές της Λίγκας (vid & pic)

bet365

Την απόφαση των Μπακς αλλά και των παικτών των υπολοίπων ομάδων να μην κατέβουν στα σημερινά παιχνίδια των playoffs χαιρέτησαν οι διαιτητές του NBA.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία με την σημερινή της απόφαση να μην κατέβει στον αγώνα με τους Μάτζικ για τα playoffs λόγω της αστυνομικής βίας που επικρατεί στις ΗΠΑ. Τα... ελάφια ανάγκασαν ουσιαστικά το NBA να αναβάλλει και τα υπόλοιπα δύο ματς, αν και οι παίκτες και των άλλων ομάδων ήθελαν επίσης να μην αγωνιστούν.

Δίπλα στους παίκτες για την απόφασή τους αυτή στάθηκαν οι διαιτητές της Λίγκας που μέσω του επίσημου λογαριασμού που έχουν στο twitter ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το επίσημο όργανο των διαιτητών στέκεται αλληλέγγυο στην απόφαση των παικτών μας να μποϊκοτάρουν τους αποψινούς αγώνες ως μορφή διαμαρτυρίας στις συνεχόμενες αδικαιολόγητες δολοφονίες μαύρων ανδρών και γυναικών από ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την επιβολή της τάξης. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα στη χώρα μας από το μπάσκετμπολ και ελπίζουμε αυτή η κίνηση να εμπνεύσει για αλλαγή».

 

NBA Τελευταία Νέα