ΝΒΑ: Ψηφίστε τον MVP στη «φούσκα» του Ορλάντο (poll)

ΝΒΑ: Ψηφίστε τον MVP στη «φούσκα» του Ορλάντο (poll)

bet365

Τα playoffs στο ΝΒΑ βρίσκονται προ των πυλών και το gazzetta.gr σας καλεί να ψηφίσετε τον MVP στη «φούσκα» του Ορλάντο: Ντέβιν Μπούκερ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Λούκα Ντόντσιτς ή Τι Τζέι Ουόρεν;

Τα ζευγάρια του α' γύρου των playoffs έχουν διαμορφωθεί ενώ η μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί ο αντίπαλος των Λέικερς, από τη στιγμή που οι Σανς, οι Μπλέιζερς, οι Γκρίζλις και οι Σπερς διεκδικούν το τελευταίο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της Δύσης.

Την ίδια στιγμή, τέσσερις παίκτες κάνουν... παραπάνω θόρυβο στη «φούσκα» του Ορλάντο και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον MVP στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ.

Ντέβιν Μπούκερ

Ο Ντέβιν Μπούκερ είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά το 7-0 των Σανς στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ. Οι «Ήλιοι» είχαν τις λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης στα playoffs ωστόσο έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν ως το τέλος τη συμμετοχή στην postseason χάρη στον 23χρονο γκαρντ, ο οποίος είναι ίσως ο πιο επιδραστικός παίκτης στο παιχνίδι ομάδας μεταξύ των 22 που συμμετέχουν στη «φούσκα» του Ορλάντο! Ο Μπούκερ πέτυχε 35+ πόντους στους τέσσερις εκ των επτά αγώνων των Σανς και 30+ πόντους στους πέντε! Επίσης, σουτάρει με 50.4% εντός πεδιάς και με 90% στις βολές ενώ πέτυχε ένα απίθανο νικητήριο buzzer beater μπροστά στον Πολ Τζορτζ και τον Καουάι Λέοναρντ για το Φοίνιξ που είναι η μόνη αήττητη ομάδα στις εγκαταστάσεις της Disney World!

Τα στατιστικά του στη «φούσκα»
31 πόντοι
4.6 ριμπάουντ
6.1 ασίστ

Ντέιμιαν Λίλαρντ

Το εκπληκτικό με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε μετά από τις δυο χαμένες βολές στο τέλος που στοίχισαν στο ματς με τους Κλίπερς, σκοράροντας 51 πόντους κόντρα στη Φιλαντέλφια και 61 με 18/18 βολές απέναντι στους Μάβερικς! Όλα αυτά ενώ προηγουμένως υπενθύμισε στον Πάτρικ Μπέβερλι και τον Πολ Τζορτζ ότι τους έχει στείλει και τους δυο σπίτια τους! Ο Λίλαρντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπλέιζερς με 50+ πόντους σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια και μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με τρεις 60άρες την ίδια σεζόν έπειτα από τον θρύλο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν τις περιόδους 1961-62 (15) και 1962-63 (9)! Ο πιο αδικημένος και υποτιμημένος σταρ της λίγκας οδηγεί εκ του ασφαλούς το Πόρτλαντ ενώ το μόνο που ζητάει είναι σεβασμός στο όνομα του.

Τα στατιστικά του στη «φούσκα»
37 πόντοι
4.4 ριμπάουντ
9.3 ασίστ

Λούκα Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει μ.ό. triple double στο restart του ΝΒΑ, μετρώντας 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11.3 ασίστ σε έξι παρουσίες (σ.σ. δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Γιούτα όπου το Ντάλας επέστρεψε από το -22, μολονότι παρατάχθηκε δίχως τον Σλοβένο και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις). Ο Ντόντσιτς έχει πετύχει 34+ πόντους στις τρεις από τις έξι συμμετοχές του στη «φούσκα» κι έχει μοιράσει διψήφιο αριθμό ασίστ στις πέντε. Αν οι Τεξανοί δεν είχαν ρεκόρ 3-4 στο Ορλάντο, ενδεχομένως ο τίτλος του MVP να κατέληγε στον Luka Magic, ο οποίος έκανε θραύση στην αναμέτρηση με τους Μπακς κι έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ολοκληρώνει αγώνα με 35+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 15+ ασίστ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μάικλ Τζόρνταν!

Τα στατιστικά του στη «φούσκα»
32 πόντοι
11 ριμπάουντ
11.3 ασίστ

Τι Τζέι Ουόρεν

O Τι Τζέι Ουόρεν πραγματοποιεί τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του στη «φούσκα» του Ορλάντο για την Ιντιάνα που φιγουράρει στην πέμπτη θέση της κατάταξης στην Ανατολή. Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ άρχισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο restart του ΝΒΑ, σκοράροντας 53 πόντους κόντρα στους Σίξερς και κάνοντας ρεκόρ καριέρας! Ακολούθως, απευθύνθηκε στην πρώην ομάδα του, το Φοίνιξ .Τον Ιούνιο του 2019, οι Σανς, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στο Νο.14 του Draft 2014 και τον κράτησαν για πέντε χρόνια, τον έδωσαν στους Πέισερς, οι οποίοι έδωσαν και χρήματα στους «Ήλιους». «Αξίζω περισσότερα από λεφτά. Οι Σανς τα έκαναν... θάλασσα» ήταν η πληρωμένη απάντηση του Ουόρεν.

Τα στατιστικά του στη «φούσκα»
31 πόντοι
6.3 ριμπάουντ
2 ασίστ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα