Καρλάιλ: «Θα πλήρωνα για να δω τον Ντόντσιτς να παίζει»! (vid)

Καρλάιλ: «Θα πλήρωνα για να δω τον Ντόντσιτς να παίζει»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Καρλάιλ: «Θα πλήρωνα για να δω τον Ντόντσιτς να παίζει»! (vid)

bet365

Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσε να κάνει ποτέ για παίκτη, έκανε ο Ρικ Καρλάιλ για τον Λούκα Ντόντσιτς!

Ο 21χρονος Σλοβένος γκαρντ έκανε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στους Μπακς (36π., 19ασ., 14ρ.) και οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη.

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του, Ρικ Καρλάιλ, είπε σχετικά: «Ξέρει που είναι ο καθένας στο παρκέ, όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Έχω παίξει με τον Λάρι Μπερντ. Μπορούσε να δει τον καθένα έτσι. Επίσης, ο Τζέισον Κιντ. Ο Λούκα είναι στην ίδια κατάσταση. Έχει διαφορετικό σωματότυπο, στυλ παιχνιδιού, αλλά τραβάει την προσοχή. Είχε και κάποια σουτ που δεν μπήκα, αλλιώς οι αριθμοί του θα ήταν ακόμα πιο... τρελοί».

Όσο για την πάσα της... χρονιάς, που έκανε ο Ντόντσιτς, ο 60χρονος τεχνικός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τον χειροκρότησα! Ήταν φαινόμενο! Αυτό είναι σημάδι ενός πραγματικά καλού παίκτη, να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ενάντια σε μια ομάδα, όπως οι Μπακς. Ήταν μεγάλο παιχνίδι! Βλέπουμε περισσότερα πράγματα κάθε φορά. Ο Λούκα δεν είναι μόνο μεγάλος παίκτης, αλλά μεγάλος performer. Θα πλήρωνα για να τον δω να παίζει! Δεν το λέω αυτό για πολλούς παίκτες, αλλά είναι πραγματικά ξεχωριστός!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα