Σίμονς σε Σνελ: «Περίμενε θα σουτάρω στο Ορλάντο» (pic & vid)

Σίμονς σε Σνελ: «Περίμενε θα σουτάρω στο Ορλάντο» (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Σίμονς σε Σνελ: «Περίμενε θα σουτάρω στο Ορλάντο» (pic & vid)

bet365

Ο Τόνι Σνελ σχολίασε πως ο Σίμονς πρέπει να σουτάρει παραπάνω και ο άσος των Σίξερς προειδοποίησε ότι θα το κάνει.

Οι Σίξερς φέτος είχαν μια περίεργη σεζόν και θέλουν να το αλλάξουν αυτό. Βρίσκονται στο Ορλάντο πανέτοιμοι να δείξουν το πρόσωπο που όλοι περίμεναν από εκείνους. Μαζί και ο Μπεν Σίμονς που έκανε μια μέτρια σεζόν, αλλά πλέον δείχνει έτοιμος να αλλάξει τα δεδομένα. Μπορεί να κυκλοφόρησε ρεπορτάζ που θέλει την ομάδα της Φιλαντέλφια να πηγαίνει στην θέση του πάουερ φόργουορντ τον Σίμονς και μάλιστα αυτό να βγαίνει εξαιρετικά, φαίνεται όμως πως ο παίκτης προσπαθεί να φτιάξει όλες τις αδυναμίες του.

Ο Σίμονς που συνολικά στην καριέρα του έχει ευστοχήσει σε μόλις 2 τρίποντα και έχει σουτάρει 23, φαίνεται πως δεν επαναπαύεται στο να βρεθεί μέσα στην ρακέτα, αλλά θέλει κάποια στιγμή να διορθώσει ένα πρόβλημα που συζητάει ο κόσμος του ΝΒΑ. Πάντως, η τεχνική του φαίνεται καλύτερη και ο Τόνι Σνελ το σχολίασε αυτό, λέγοντας του ότι πρέπει να σουτάρει παραπάνω. Ο παίκτης των Σίξερς απάντησε με την λέξη Ορλάντο, αφήνοντας υπόσχεση ότι στην επανέναρξη θα σουτάρει πιο πολύ.

Μένει να δούμε σε ποια θέση θα βρεθεί τελικά ο παίκτης και αν θα καταφέρει όντως να σουτάρει περισσότερο και τελικά να βοηθήσει την ομάδα του.

 

NBA Τελευταία Νέα