Σίμονς: «Νιώθω καλύτερα απ' ότι ένιωθα στην αρχή της σεζόν»

Σίμονς: «Νιώθω καλύτερα απ' ότι ένιωθα στην αρχή της σεζόν»

Αντωνία Σπανού
Σίμονς: «Νιώθω καλύτερα απ' ότι ένιωθα στην αρχή της σεζόν»

bet365

Ο Μπεν Σίμονς προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην δράση και παραδέχτηκε ότι νιώθει πολύ καλύτερα, σε σχέση με την αρχή της σεζόν, ενώ μίλησε και για τους παίκτες που θα μείνουν εκτός.

Ο νεαρός σταρ των Σίξερς δεν έκανε την καλύτερη του σεζόν μέχρι τώρα, αλλά πλέον παραδέχεται ότι νιώθει πιο καλά, έχει αποθεραπευτεί και έχει όρεξη για να παίξει μπάσκετ.

«Νιώθω καλύτερα απ' ότι ένιωθα στην αρχή της σεζόν. Δουλεύω από τότε που είχα τον τραυματισμό μου, μέχρι τώρα για να είμαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Νιώθω σπουδαία και έκανα αποθεραπεία όλο αυτό τον καιρό, οπότε νιώθω έτοιμος και άνετα. Είμαι έτοιμος. Νιώθω καλά, έχω βάλει μυϊκό βάρος και είμαι έτοιμος. Πρέπει να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Είμαστε νεανική και υγιής ομάδα. Ανυπομονούμε».

Ο Σίμονς σχολίασε και όσους παίκτες δεν θέλουν να πάνε στην φούσκα, τους οποίους όμως δικαιολόγησε.

«Εμπιστεύομαι τους μεγαλύτερους και βετεράνους όπως ο Μπρον και ο CP3, που είναι έτοιμοι να πάνε εκεί. Αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους θέλουν να κάτσουν εκτός. Κάθε ένας έχει διαφορετική προσωπική ζωή. Θέλω να πάω εκεί και να παίξω. Νιώθω ότι έχω υποχρέωση να βγω και να εκπροσωπήσω την Φιλάντελφια όσο καλύτερα μπορώ. Νομίζω είναι ο σωστός τρόπος».

 

NBA Τελευταία Νέα