Σίλβερ: «Σημαντικός αριθμός κρουσμάτων στην... φούσκα μπορεί να μας οδηγήσει και σε οριστική διακοπή»

Gazzetta team
Σίλβερ: «Σημαντικός αριθμός κρουσμάτων στην... φούσκα μπορεί να μας οδηγήσει και σε οριστική διακοπή»

bet365

Ξεκάθαρος φάνηκε ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ στην πιθανότητα να υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού στην «φούσκα», ξεκαθαρίζοντας πως αν ο αριθμός αυτός είναι μεγάλος θα υπάρξει οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Με τις πρώτες ομάδες να έχουν ήδη φτάσει στο Ορλάντο, το NBA προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού. Ωστόσο ο φόβος υπάρχει και έχει να κάνει με το αν θα υπάρξουν κρούσματα μέσα στην «φούσκα». Μάλιστα ο κομισάριος του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, ξεκαθάρισε πως αν όντως στη... φούσκα του Ορλάντο θα υπάρξουν κρούσματα κορονοϊού, θα υπάρξει οριστική διακοπή του NBA.

Συγκεκριμένα ο Σίλβερ επισήμανε: «Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να δούμε επιπλέον θετικές περιπτώσεις όταν οι ομάδες φτάσουν στο Ορλάντο. Το πιο ανησυχητικό θα είναι όταν οι παίκτες μπουν στο χώρο τους και περάσουν την περίοδο της καραντίνας, αν τότε οι ίδιοι βρεθούν θετικοί ή αν έχουν νέα κρούσματα, τότε θα έχουμε ένα πρόβλημα μπροστά μας. Ένας σημαντικός αριθμός κρουσμάτων μέσα στην «φούσκα» μπορεί να μας οδηγήσει σε μία νέα και οριστικά διακοπή της σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα