NBA: Όλες οι απουσίες των ομάδων στο restart! (pics)

Νίκος Καρφής
NBA: Όλες οι απουσίες των ομάδων στο restart! (pics)

bet365

Πολλές ομάδες του ΝΒΑ θα παραταχθούν με απουσίες στο restart του ΝΒΑ και το gazzetta.gr καταγράφει όλες τις περιπτώσεις που δεν θα πάνε στο Ορλάντο.

Η σεζόν που διανύουμε στο ΝΒΑ θα είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες της ιστορίας.

Ο κορονοϊός δημιούργησε τεράστια προβλήματα στη λιγκα, η οποία τελικά αποφάσισε να συνεχίζει τη σεζόν στο Ορλάντο.

Μέχρι στιγμής αρκετοί παίκτες έχουν αποφασίσει να απέχουν από το restart για την ασφάλεια τους και ήδη έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα.

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε τις απουσίες των ομάδων και τις παρουσιάζει.

Οι Νετς στη δυσκολότερη θέση

Tα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το Μπρούκλιν που θα πάει αποδεκατισμένο στη.. φούσκα.

Εκτός των Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ που ήταν γνωστό ότι θα απέχουν, τις τελέυταίες μέρες έχουν προστεθεί στος απόντες τα ονόματα των Άλεν, Τζόρνταν, Κλάξτον, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντινγούιντι.

Οι Νετς έτσι εκτός των 2 κορυφαίων παικτών τους (Ντουράντ και Ίρβινγκ) θα στερηθούν των υπηρεσιών των κορυφαίων ψηλών τους (Άλεν και Τζόρνταν). Πάντως απέκτησαν τον Τάιλερ Τζόνσον για να τους βοηθήσει στην περιφέρεια.

Οι αλλαγές σε Ρόκετς, Λέικερς και Μάβερικς

Μιλάμε για 3 εν δυνάμει διεκδικήτριες του τιτλου. Και οι 3 θα έχουν αλλαγμένο ρόστερ στο Ορλάντο. Το Χιούστον έχασε τον Σεφολόσα, όμως κινήθηκε γρήγορα και θα αποκτήσει τον Μπα Α Μουτέ που όμως είναι εκτός ΝΒΑ για 2 χρόνια περίπου.

Από την πλευρά τους οι Λέικερς, είδαν τον Μπράντλεί να αποφασίσει να μην παίξει, όμως τον αντικατέστησαν με τον άνθρωπο που ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους τελικούς του 2018, τον Τζέι Αρ Σμιθ. Οι λιμνάνθρωπο θα πρέπει να περιμένουν τι θα γίνει στην περίπτωση του Ντουάιτ Χάουαρντ που δεν δείχνει και πολύ ζεστός για το restart.

Οι Μάβερικς έχασαν δύναμη στη ρακέτα με την απουσία του Κόλεί-Στάιν, αλλά ενισχύθηκαν στα γκαρντ με τον Τρέι Μπερκ. Off θα είναι και ο Κόρτνεϊ Λι.

Ο γνωστός Ουόλ και ο Μπέρτανς

Οι Ουίζαρντς είναι η ομάδα που βρίσκεται στην 9η θέση της Ανατολής και θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό, αλλά και να την ευνοήσουν τα αποτέλεσματα των αντιπάλων τους για να βρεθούν στο Ορλάντο.

Οι πρωτευουσιάνοι δεν θα έχουν τον ηγέτη τους, Τζον Ουόλ που φυσικά έχει να παίξει καιρό, ενώ έχασαν και τον κορυφαίο σουτερ τους, Μπέρτανς, με την ομάδα πάντως να στηρίζει την απόφαση του. Πάντως στη θέση του Λετονού, πήραν τον Τζέριαν Γκραντ.

Σχετικά με τον έτερο ηγέτη, Μπράντλεί Μπιλ, το σκέφτεται και δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.

Τι συμβαίνει σε Πέισερς, Σίξερς και Μπλέιζερς

Το Πόρτλαντ γνωρίζει πως θα πορευτεί χωρίς τον Τρέβορ Αρίζα, ενώ παρόλο που ο Ντέιμιαν Λίλαρντ θα παίξει, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την ασφάλεια των παικτών.

Οι Σίξερς δεν θα υπολογίζουν στον Ζαιρ Σμιθ στην επανέναρξη, ωστόσο έβαλαν στο δυναμικό τους τον Αυστραλό Ράιαν Μπρόκχοφ.

Τέλος οι Πέισερς είναι σε περίεργη κατάσταση. Δύο σημαντικά... γρανάζια τους όπως ο Βίκτορ Ολαντίπο και Τζάστιν Χόλιντεϊ είναι αναποφάσιστοι, με τον Νέιτ ΜακΜίλαν να περιμένει την απόφαση τους.

 

NBA Τελευταία Νέα