Κέβιν Λοβ: Θα βραβευθεί για το θάρρος και την δράση του σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας (pic)

Αντωνία Σπανού
Κέβιν Λοβ: Θα βραβευθεί για το θάρρος και την δράση του σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας (pic)

bet365

Ο Κέβιν Λοβ είναι από τους πρώτους παίκτες του ΝΒΑ που μίλησαν για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία και θα βραβευθεί για το θάρρος του.

Για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ ήταν ταμπού να μιλήσει κάποιος παίκτης για την ψυχική υγεία και τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι παίκτες. Ο πρώτος που μίλησε για την «μάχη» του αυτή ήταν ο Κέβιν Λοβ, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι είχε πολύ σοβαρές κρίσεις πανικού και συγκεκριμένα μίλησε για το 2017.

Πολλοί ακολούθησαν, ενώ ο ίδιος έφτιαξε έναν Οργανισμό που ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας. Γι' αυτό τον λόγο θα βραβευθεί με το «Arthur Ashe Courage Award».

«Είναι τεράστια τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο και νιώθω πολύ ταπεινός μπροστά σε αυτό. Αν το να λέω την ιστορία μου, μπορεί να βοηθήσει έστω ένα παιδί που υποφέρει να καταλάβει τι βιώνει, ξέρω ότι οι προσπάθειες μου άξιζαν. Και ελπίζω μια ημέρα να μπορέσουμε να σβήσουμε το στίγμα γύρω από τις ψυχικές ασθένειες, αρχίζοντας δημόσιες συζητήσεις και ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να ψάξουν βοήθεια όταν την χρειάζονται, ενώ θα ακολουθεί έρευνα, δράση και αλλαγή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα