Λοβ: «Η κρίση πανικού άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι»!

Λοβ: «Η κρίση πανικού άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι»!

Gazzetta team
Λοβ: «Η κρίση πανικού άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι»!

bet365

Ο Κέβιν Λοβ συγκλόνισε με την αποκάλυψη ότι υπέστη κρίση πανικού κατά τη διάρκεια αγώνα των Καβαλίερς και εξήγησε πως έπειτα από αυτή την εμπειρία αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα.

Το Παρί Σεν Ζερμέν-Ρέαλ Μαδρίτης με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο φόργουορντ των Καβαλίερς, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης αφού έσπασε το αριστερό χέρι του αποκάλυψε τη συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε στον αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς στις 5 Νοεμβρίου, όταν υπέστη κρίση πανικού κατά τη διάρκεια του ματς! Ο Λοβ διεκομίστη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε ότι ένιωθε πόνους στο στομάχι και δύσπνοια. Όπως εξήγησε στην επιστολή του στο Players' Tribune, όλα τα παραπάνω ήταν συμπτώματα της κρίσης πανικού.

«Ήλθε από το πουθενά! Δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν... Δεν ήξερα καν αν είναι αλήθεια... Τελικά όμως ήταν, όπως ένας τραυματισμός στο χέρι ή ένα διάστρεμμα. Από εκείνη την ημέρα άλλαξαν τα πάντα σε ό,τι αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα και τη ψυχική υγεία μου. Τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε δύσκολες εμπειρίες και περίεργες καταστάσεις. Ενδεχομένως να πιστεύουμε πως είμαστε οι μόνοι που έχουμε προβλήματα όμως η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε πολλά κοινά με τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας και τους γείτονές μας... Η πνευματική υγεία δεν είναι κάτι απτό όμως μας αγγίζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είναι μέρος της ζωής μας. Όπως είπε και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, "δεν ξέρεις τι προβλήματα αντιμετωπίζει αυτός που έχεις απέναντί σου"».

 

NBA Τελευταία Νέα