Ο λόγος που ο ΛεΜπρον θέλει να τελειώσει την σεζόν είναι η κληρονομιά του (pic)

Ο λόγος που ο ΛεΜπρον θέλει να τελειώσει την σεζόν είναι η κληρονομιά του (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο λόγος που ο ΛεΜπρον θέλει να τελειώσει την σεζόν είναι η κληρονομιά του (pic)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την σεζόν και φαίνεται ο βασικό λόγος να είναι ότι θέλει το πρωτάθλημα.

Είναι πολύ μεγάλο το θέμα που έχει προκύψει στις ΗΠΑ σχετικά με την συνέχεια του ΝΒΑ. Η λίγκα διέκοψε τα παιχνίδια εξαιτίας του κορονοϊού, γίνεται τεράστια προσπάθεια να μην χαθεί η σεζόν, αλλά οι αντιδράσεις είναι όλο και περισσότερες. Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους και μαζί δημιούργησε μια νέα κατάσταση για όλους.

Μέσα στην πανδημία και στις διαδηλώσεις ο Σίλβερ ανακοίνωσε την συνέχεια της σεζόν στο Ορλάντο, σε ένα εντελώς προστατευμένο περιβάλλον και αυτό ενώ αρχικά το υποδέχτηκαν οι περισσότεροι θετικά, πλέον τα προβλήματα είναι πολλά. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν θέλουν να παίξουν μπάσκετ με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν και πλέον έχουν αποφασίσει να ακούγονται, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να βγαίνει μπροστά.

Απέναντι του ο ΛεΜπρον Τζέιμς ο οποίος θέλει από την πρώτη στιγμή να συνεχιστεί η σεζόν και δεν μπαίνει καν στην κουβέντα για ακύρωση της. Θέλει να παίξει μπάσκετ, με την ομάδα του να είναι πρώτη και σίγουρα θέλει να διεκδικήσει έναν τίτλο. Ο «Βασιλιάς» δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου και φυσικά η κληρονομιά του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν κερδίσει ένα ή δύο ακόμα πρωταθλήματα θα έχει αλλάξει για τα καλά την κουβέντα για τον GOAT και αυτό θέλει να κάνει.

Σίγουρα είναι μια επιλογή για την οποία κρίνεται για ακόμα μια φορά, αλλά είναι απόλυτη και ο ΛεΜπρον δεν φαίνεται πρόθυμος να κάνει πίσω, ενώ όπως είπε και ο Μπέβερλι αν εκείνος πει ότι θα παίξουν, όλοι θα παίξουν...

 

NBA Τελευταία Νέα