Όταν ο Γιούιν και οι Νικς «έστειλαν» τον Μίλερ και τους Πέισερς... σπίτια τους! (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Γιούιν και οι Νικς «έστειλαν» τον Μίλερ και τους Πέισερς... σπίτια τους! (vid)

bet365

Συμπληρώνονται 26 χρόνια από τη βραδιά που οι Νιου Γιορκ Νικς έστελναν την... καλύτερη απάντηση στον Ρέτζι Μίλερ και στους Ιντιάνα Πέισερς στον 7ο τελικό της Ανατολής!

Όπως αποδείχθηκε οι Νικς είχαν κρατήσει... «μανιάτικο» του Ρέτζι το «choke sign» στον Σπάικ Λι κατά τη διάρκεια του 5ου τελικού της Ανατολής, όπου οι Πέισερς είχαν πάρει το προβάδισμα με 3-2 νίκες!

Εκτός του ότι έκαναν το break στο ματς που ακολούθησε στην Ιντιανάπολις, έδωσαν την... χαριστική βολή στο 7ο ματς της σειράς (και πάλι) στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης.

Πρώτος και καλύτερος ο Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος πραγματοποίησε φοβερό παιχνίδι και έχοντας 24 πόντους (10/23 δίποντα, 4/6 βολές), 22 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 τάπες, 1 κλέψιμο και 3 λάθη οδήγησε τους Νικς στη νίκη με 94-90 και στην πρόκριση στους NBA Finals.

Ο Τζον Σταρκς είχε προσθέσει άλλους 17 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Χάρπερ (16π.), Όκλεϊ (14π.) και Μέισον (12π.). Για τους Πέισερς που έχασαν μια τεράστια ευκαιρία να βρεθούν στους τελικούς, ο Ρέτζι Μίλερ είχε 25 πόντους με 3/4 τρίποντα, ενώ άλλους 17 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, είχε προσθέσει ο Μπάιρον Σκοτ.

 

NBA Τελευταία Νέα