Τζάκσον για δολοφονία Φλόιντ από αστυνομικό: «Είμαι οργισμένος, αλλά όχι φοβισμένος» (vid)

Gazzetta team
Τζάκσον για δολοφονία Φλόιντ από αστυνομικό: «Είμαι οργισμένος, αλλά όχι φοβισμένος» (vid)

bet365

Ο Στίβεν Τζάκσον που υπήρξε αδερφικός φίλος του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε στη Μινεάπολη από αστυνομικό, έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού, έχοντας μαζί του και τον Καρλ-Άντονι Τάουνς.

Το βίντεο της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολη έχει ξεσηκώσει τον κόσμο, ο οποίος εναντιώνεται σε ένα φρικτό έγκλημα που έχει να κάνει με τον ρατσισμό που υπάρχει ακόμα στις ΗΠΑ ως προς τους Αφροαμερικανούς.

Ο Στίβεν Τζάκσον του οποίου ο Τζορτζ Φλόιντ υπήρξε αδερφικός φίλος, βρίσκεται στη Μινεάπολη και μίλησε σήμερα σε εκπροσώπους του Τύπου, στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού. Στο πλευρό του και ο σταρ της Μινεσότα. Καρλ-Άντονι Τάουνς.

«Πολλές φορές η αστυνομία κάνει λάθος πράγματα και προσπαθεί να τα καλύψει. 'Ενας άνδρας είχε το γόνατο του στο λαιμό του... αδερφού μου και του στέρησε τη ζωή και τα χέρια στις τσέπες. Απέναντι σε ένα απροστάτευτο άνθρωπο, απέναντι σε ένα μαύρο. Είμαι πληγωμένος, είμαι οργισμένος, αλλά δεν είμαι φοβισμένος. Για τα λευκά αδέρφια μου σας αγαπώ. Σας αγαπώ. Αλλά όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο και με αγαπάτε, αλλά δεν είστε μαζί μου, τότε η αγάπη σας δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να βρούμε τις απαντήσεις και θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να το καταλάβετε», ανέφερε ο πρώην NBAer.

 

NBA Τελευταία Νέα