Ντόνοβαν Μίτσελ: «Δεν πρόκειται να τον κάνουν trade οι Καβαλίερς στους Λέικερς»

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

bet365

Οι Λέικερς μπορεί να έχουν «κυκλώσει» το όνομα του Ντόνοβαν Μίτσελ για trade ωστόσο ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς φέρεται να έχει αντίθεση άποψη.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Λέικερς για τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Το «The Athletic» είχε αναφέρει ότι αποτελεί βασικό στόχο των «Λιμνανθρώπων» με τη μορφή του trade ωστόσο νέα δημοσιεύματα που επικαλούνται «πηγές» από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Συγκεκριμένα το Hoops Wire έγραψε ότι ο Νταν Γκίλμπερτ «δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Μίτσελ με trade στους Λέικερς» και αντίθετα οι Καβς ετοιμάζουν νέα προσφορά το καλοκαίρι για max extension τεσσάρων χρόνων ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων! Ο Μίτσελ έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2024-25 το οποίο θα του αποφέρει 37 εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπάρχει και δική του οψιόν για τη σεζόν 2025-26.

Παρόλα αυτά, εάν και εφόσον ο Μίτσελ δεν υπογράψει την επέκταση, οι Καβαλίερς θα δοκιμάσουν το trade πριν από το καλοκαίρι του 2025. Πάντως, και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει φέτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα