Μάτζικ - Μπακς 113-88: Διασυρμός και περιμένουν αντίπαλο

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ.

bet365

Οι Μπακς διασύρθηκαν με 113-88 στο τελευταίο ματς της regular season από το Ορλάντο και έτσι περιμένουν να μάθουν θα παίξουν με Πέισερς ή έναν εκ των Σίξερς ή Χιτ στα play off.

Δεν κατάφερε να κλείσουν με νίκη τη regular season οι Μπακς. Τα ελάφια που συνεχίζουν να παίζουν δίχως τον τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο λύγισαν στο Ορλάντο με 113-88 και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους (Πέισερς, Χιτ ή Σίξερς).

O κατήφορος συνεχίστηκε για τους Μπακς το τελευταίο διάστημα και η ομάδα του Ρίβερς θα πρέπει να συνέλθει ενόψει και των play off που έρχονται. Η εικόνα τους στα τελευταία ματς είναι κακή και αν σκεφτούμε πως ο Γιάννης όπως όλα δείχνουν, θα χάσει τα πρώτα ματς του πρώτου γύρου των play off, τότε τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Μέχρι το ημίχρονο οι Μπακς ήταν μέσα στο ματς, αλλά στη συνέχεια το Ορλάντο πάτησε γκάζι, έλεγξε το παιχνίδι και πήρε την 5η θέση στην Ανατολή, κάτι που σημαίνει πως παίζει με τους Καβς στον πρώτο γύρο.

Για τους νικητές ο Μπανκέρο είχε 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Βάγκνερ μέτρησε 25 πόντους. Από την άλλη πλευρά ο Πόρτις είχε 17 με 10 ριμπάουντ, ο Μίντλετον πρόσθεσε 17 και ο Λίλαρντ σταμάτησε στους 16 πόντους.

Οι Μπακς θα τερματίσουν δεύτεροι αν οι Νικς χάσουν από τους Μπουλς και θα κοντραριστούν με Χιτ ή Σίξερς στα play off με πλεονέκτημα έδρας. Αν οι Νικς νικήσουν τους Μπουλς, τότε τα ελάφια θα παίξουν με Πέισερς στα play off.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-22, 47-42, 80-71, 113-88

@Photo credits: INTIME
 

NBA Τελευταία Νέα